18 / 04 / 2024

Güvenli ve Akıllı Şehirler

Güvenli ve Akıllı Şehirler

Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve mevcut sistemlerle entegre olabilme kabiliyetine sahip yerli yazılım ile şehirler, “Güvenli ve Akıllı Şehirler” kriterlerine uygun güvenlik seviyesine yükselirken tek bir noktadan merkezi yönetim de sağlanıyor.

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Bursa’da kentsel dönüşümle 3000’e yakın güvenli konut inşa ediliyor

Yıldırım Belediyesi, 400 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiği dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesiyle şehirdeki konutları daha modern, güvenli ve sağlıklı hale getirmeye karar vermiştir. Bu kapsamda, belediye toplamda 2.193 konutu yıkarak yerine 2.880 konut inşa edecek.

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Konut alım satımında devrim niteliğinde düzenleme: Her şey daha güvenli ve şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde düzenleme ile herşey daha güvenli ve şeffaf olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Prefabrik ev dayanıklı mı? Prefabrik evler güvenli mi?

Son zamanlarda yaygın olarak tercih edilen prefabrik evlerin güvenli ve dayanıklı olup olmadığı merak ediliyor. Dayanıklı ve özel malzemelerden imal edildiği bilinen bu evler, depreme de dayanıklı olarak biliniyor. Peki prefabrik ev ne kadar dayanıklı ve ne kadar güvenli?

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!

Xiaomi 13T'nin yakında tanıtılması bekleniyor ve akıllı telefonunun temel teknik özellikleri artık açıklandı. Peki, bu yeni cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Migros'tan akıllı saat müjdesi! Dev marka akıllı saatin fiyatı sadece 359 TL! İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Migros, birbirinden eşsiz akıllı saatleri satışa çıkardı. Bu saatler arasında Apple'dan Xiaomi'ye, Samsung'dan Reeder'a birbirinden farklı cihazlar bulunuyor. Peki, Migros'ta hangi akıllı saat ve akıllı bileklikler satılıyor? İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

A101’de erkek parfüm ve deodorant seti 120 TL’ye, ultra akıllı saat 650 TL’ye, plaj hasırı 40 TL’ye düştü!

A101’de 10 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, A101'de 10 Haziran Cumartesi günü erkek parfüm ve deodorant seti 120 TL’ye, ultra akıllı saat 650 TL’ye, plaj hasırı 40 TL’ye düştü. İşte A101 10 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova yaptığı açıklamada seçim sonrası önceliklerinin güvenli ve erişilebilir konut üretimi olduğunu söyledi.

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi; Engel tanımayan güçlü temizlik

Akıllı robot süpürge, airfryer ile birlikte son dönemin en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Birçok marka tarafından üretilen robot süpüreler araştırılmaya devam ediyor. Peki Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Güvenli ve Akıllı Şehirler Haberi

Güvenli ve Akıllı Şehirler

Tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve mevcut sistemlerle entegre olabilme kabiliyetine sahip yerli yazılım ile şehirler, “Güvenli ve Akıllı Şehirler” kriterlerine uygun güvenlik seviyesine yükselirken tek bir noktadan merkezi yönetim de sağlanıyor.


Kendi geliştirdiği sistemler ile dünyanın önde gelen şehirlerini, “Güvenli ve Akıllı Şehirler” kriterlerine uygun güvenlik seviyesine taşıma hedefiyle hareket eden Proline, “Güvenli ve Akıllı Şehirler” kavramının temel bileşeni “Akıllı Güvenlik” alanında taşları yerinden oynatacak “Akıllı Güvenlik Yönetim Sistemi” (iSIM – Intelligent Security Information Management) yazılımının lansmanını Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı’nda gerçekleştirdi.


Proline İcra Kurulu Başkanı Mehmet Doğanyiğit ve Proline Ar-Ge Direktörü Banu Altay’ın katılımı ile Rixos Grand Ankara’da düzenlenen basın toplantısında iSIM yazılımının özellikleri ve geleceğin şehirlerini nasıl şekillendireceği kamuoyu ile ilk kez paylaşıldı.


Tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirilen iSIM...