27 / 04 / 2024

Güvensa Yapı Günışığı Konakları satılık villa fiyatları

Güvensa Yapı Günışığı Konakları satılık villa fiyatları

Güvensa Yapı Günışığı Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Aykurt Nuhoğlu: Kentsel dönüşüm deprem haritasına göre yapılmıyor!

Aykurt Nuhoğlu: "Deprem haritası diye bir şey var ve bu haritaya göre en riskli yer Fikirtepe değil. Riskli yerlerde milyonlarca kişi yaşıyor ve buralara dokunulmuyor. Kentsel dönüşüm deprem haritasına göre değil, rant haritasına göre yapılıyor." dedi.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Gül Yapı Gül Park Yaşam Konutları!

Gül Yapı Gül Park Yaşam Konutları toplamda 564 daireden meydana geliyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alan projenin satış süreci devam ediyor.

Güven Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulcelil Ünsal, Bekir Ünsal tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Arnavutköy, Boğazköy İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Günerhan Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günerhan Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Tolga Günerhan, Ebru Bahar Taşkıran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Paşa Korusu Sitesi, A Blok'ta kuruldu.

İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor!

HER geçen gün artan inşaat kazaları denetim mekanizmasının ne kadar güvenilir olduğu sorusunu akla getirdi. İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor, ‘denetlermiş gibi’ yapıyor.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Fuarı'na katılıyor!

Doğayla uyumlu, kaliteli ve konforlu yaşam alanları inşa eden Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projeleriyle 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yerini aldı.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor!

Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projelerini Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentinde düzenlenen 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda tanıtacak.

Nazlıgül Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Nazlıgül Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kartal Şubesi, Burhan Nazlıgül Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da Kartal, Atalar Mahallesi'nde kuruldu.

Sağlam ve güvenli yapı için denetimler devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri, sağlam ve güvenli yapı için denetimlerini sürdürüyor. Türkiye genelinde Bakanlık ve İl Müdürlüklerinde görev yapan personellerce diğer illerdeki denetimlerde hız kesmeden devam ediyor.

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi açıldı!

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi, Ayşen Haydaroğlu, Hakan Özkan tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Küçükbakkalköy, Ataşehir, Sedef Sitesi'nde kuruldu.

Kira zamları neye göre yapılır?

Kira zamlarının nasıl hesaplanması gerektiği, kira hukukunun düzenlendiği Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki mesken ve işyerlerinde kira zamları neye göre yapılır? İşte kira zamları 2014..

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevket Gülsoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de kuruldu.

Güvensa Yapı Günışığı Konakları satılık villa fiyatları Haberi

Güvensa Yapı Günışığı Konakları satılık villa fiyatları

Büyükçekmece'de yükselen Günışığı Konakları, Güvensa Yapı tarafından inşa ediliyor. Güvensa Yapı Günışığı Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 


263 bin metrekare arsa alanından oluşan Güvensa Yapı Günışığı Konakları içerisinde 121 villa bulunuyor. 570-650-950metrekarelik alana sahip 3 katlı konaklardan meydana gelen Güvensa Yapı Günışığı Konakları satılık villa fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. 


Güvensa Yapı Günışığı Konakları fiyat listesi!

520 metrekarelik villaların fiyatları 850 bin dolardan,

570 metrekarelik villaların fiyatları 980 bin dolardan,

700 metrekarelik villaların fiyatları 1 milyon 50 bin dolardan,

1000 metrekarelik villaların fiyatları 1 milyon 300 bin dolardan başlıyor. 


Güvensa Yapı Günışığı Konakları ödeme koşulları!

Güvensa Yapı Günışığı Konakları ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 30 ay faiz uygulanmıyor.  


Güvensa Yapı Günışığı Konakları ne zaman teslim?

Güvensa Yapı Günışığı Konakları ne zaman...