19 / 04 / 2024

Güzel Gayrimenkul adres

Güzel Gayrimenkul adres

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güzelşehir AVM'de bulunan 12 adet iş yerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Güzel Yatırımlar Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Güzel Yatırımlar Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Turfan Cemal Bekirer ve Tufan Topuzdağ ortaklığında kuruldu.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güzelşehir AVM'de bulunan 12 adet natamam işyerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Güzelşehir AVM'nin 12 işyeri değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Güzelşehir AVM'nin 12 işyeri değerleme raporu yayınlandı.

Güzelçatı Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelçatı Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile Cem Savaş Yıldırım, Nurettin Ekin Biter ve Emre Ağgül ortaklığında bugün kuruldu.

Güzel Danışmanlık ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Danışmanlık ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Burak Güzel tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Ataşehir, Merkez Mahallesi, Fırın Sokak 'ta kuruldu.

Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı.

İşte birbirinden güzel desenli duvar kağıdı modelleri!

Duvar kağıdının eski moda olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evlerinizin şıklığı ve modern görünmesi amaçlı birbirinden farklı güzel duvar kağıdı modelleri...

FMY İnşaat Gıda Gayrimenkul Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FMY İnşaat Gıda Gayrimenkul Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Menduh Bayram, Fettah Aladağ ve Yakup Babatonguz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

Topkapı Sarayı Avrupa'nın en güzel 10 sarayı listesinde!

Almanya merkezli yayın organı Deutsche Welle, Avrupa’nın en güzel 10 sarayını derledi. Topkapı Sarayı’da listede yer alırken, Topkapı sarayı için döneme göre ileri derecedeki bahçecilik nedeniyle de övgü alıyor.

Güzelbahçe Belediyesi'nden En Güzel Bahçe yarışması!

Güzelbahçe Belediyesi'nin bu yıl 6.'sını düzenlediği "En Güzel Bahçe" yarışması sonuçlandı. Bahçe, balkon, teras ve site bahçesi olmak üzere üç kategoride yapılan yarışmaya 51 bahçe ve balkon sahibi katıldı.

Güzel Gayrimenkul adres Haberi

Güzel Gayrimenkul adres

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak...