19 / 04 / 2024

güzel residence kadıköy

güzel residence kadıköy

Toplam 38 adet konutun yer aldığı Güzel İnşaat Güzel Residence projesi İstanbul Kadıköy Fenerbahçe'de hayata geçiriliyor. Proje 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Kadıköy Göztepe’deki gökdelenlerin yan parseli özelleştirildi!

Kadıköy Göztepe’de tartışmalı şekilde inşa edilen gökdelenlerin yanındaki parsel için yıllardır devam eden davalar sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planı hazırladı. 8 bin 661 metrekarelik parsel 'özel' sosyal kültürel tesis alanına alındı.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Optimist Residence Kadıköy'de 3 bin 100 TL taksit fırsatı!

Kadıköy'de hayata geçirilen Optimist Residence projesinde kişiye özel ödeme planları uygulanıyor. Projede aylık 3 bin 100 TL'den başlayan taksit fırsatı sunuluyor...

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

Kadıköy Göztepe'de kentsel dönüşüm tartışması!

Kadıköy'ün Göztepe Mahallesi'nde dönüşüm tartışması büyüyor. Yapıkredi İkramiye Evleri'nin sakinleri ve belediye arasında anlaşma sağlanamıyor...

Kadıköy Belediyesi'nden Taşyapı'ya tazminat kararı bozuldu!

Kadıköy'de meteoroloji arazisi olarak bilinen arazideki 4 gökdelenle ilgili "Kadıköy Belediyesi'nin inşaat firmasına tazminat ödemesi ve kamu mallarına icra konulması" yönündeki karar bozuldu...

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası!

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası başladı. Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede ev alanlara yüzde 14 indirim yapılıyor ve tek taş yüzük hediye ediliyor.

Uplife Kadıköy görselleri!

Kişiye özel ödeme planları da hazırlabilen Teknik Yapı Uplife Kadıköy Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

güzel residence kadıköy Haberi

güzel residence kadıköy

Güzel İnşaat Güzel Residence projesi 10 ve 11 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. Proje Kalamış'a ise yürüyerek 4 dakika, Bağdat Caddesi'ne 40 adım uzaklıkta bulunuyor.


Bin 700 metrekaresi yeşil alana ayrılan Güzel Residence Konutları Güzel İnşaat imzası taşıyor. Projede toplam 38 adet daireye yer veriliyor. 


Fenerbahçe Güzel Residence'de dairelerin alanları 140 metrekareden başlıyor, 260 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede teslimlerin 14 ay sonra yapılması planlanıyor.


İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fenerbahçe'de yükselen Güzel İnşaat Güzel Residence projesi ortak kullanım alanları; fitness salonu, her daireye iki araçlık kapalı otopark, özel güvenlik, sauna, yüzme havuzundan oluşuyor. 


Güzel Rezidans satış ofisi 

Tel: 0216 357 05 05

Web: http://www.guzelinsaat.com

Özge...