29 / 03 / 2024

güzelbahçe belediyesi En Güzel Bahçe yarışması kazananları

güzelbahçe belediyesi En Güzel Bahçe yarışması kazananları

Güzelbahçe Belediyesi'nin bu yıl 6.'sını düzenlediği "En Güzel Bahçe" yarışması sonuçlandı. Bahçe, balkon, teras ve site bahçesi olmak üzere üç kategoride yapılan yarışmaya 51 bahçe ve balkon sahibi katıldı.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Bursa ve İzmir'de 19 adet 2+1, 3+1 ev satılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi 9 adet, İzmir Güzelbahçe Belediyesi de 10 adet konutu satıyor. Peki satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? 

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

O belediye memur ve zabıta alımı yapacak! Detaylar ve başvuru tarihleri peş peşe belli oldu!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruya ilişkin genel ve özel başvuru şartları belli olurken, başvuruların 27 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında alınacağı öğrenildi.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşü takip ediyor. Gümüşün yükselip yükselmeyeceğini merak den yatırımcılar araştırıyor. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı az önce peş peşe hesaplandı! En düşük emekli maaşını duyanların resmen aklı başından gitti

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı az önce peş peşe hesaplandı... En düşük emekli maaşını duyanların resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak zammı peş peşe hesaplandı! En düşük maaşı gören zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 1 Ocak zammı peş peşe hesaplandı! En düşük maaşı görenler zevkten dört köşe oldu! Hemen siz de bir bakın...

Memur maaşı zammı peş peşe hesaplandı! En düşük memur maaşı kaç TL olacak? Şimdi bu rakamlara bakın!

Memur maaş zammı için geri sayım resmen başladı. Yılbaşında Temmuz ayının ardından 6 aylık enflasyon farkına göre memur maaşlarına zam gelecek. Memur maaşı zammı peş peşe hesaplandı! En düşük memur maaşı kaç TL olacak? Şimdi bu rakamlara bakın!

güzelbahçe belediyesi En Güzel Bahçe yarışması kazananları Haberi

güzelbahçe belediyesi En Güzel Bahçe yarışması kazananları


"En Güzel Bahçe" yarışması sonuçları açıklandı. TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi'nden Gül Başak Ekinci, Elvin Sönmez Güler, Güzelbahçe Belediyesi'nden peyzaj mimarları Ziya Hazeral ve Melih Özduran ile Yüksek Ziraat Mühendisi Şebnem Karaman'dan oluşan jüri üyeleri yarışmaya katılan 25 konutun bahçesini, 8 balkonu ve terası ile 8 site bahçesini tek tek gezdi. Jüri söz konusu yerleri fotoğrafladı, inceledi ve not verdi. Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda En Güzel Konut Bahçesi kategorisinde 1. Ömer Yıldırım'ın, 2. Nazmi Kurt'un, 3. Murat Olukman'ın bahçesi oldu. Rıza İlkay'ın bahçesi ise Jüri Özel Ödülü kazandı. En Güzel Balkon ve Teras kategorisinde ise Fatma Emel Sapan 1., Şükran Ünsal 2., Cihansel Açan ise üçüncü oldu. En Güzel Toplu Konut Bahçesi kategorisinde ise Nest Yapı 22...