27 / 04 / 2024

Güzelyurt Hastanesi müteahhiti

Güzelyurt Hastanesi müteahhiti

Güzelyurt’a hastane işi arap saçına döndü. Müteahhit kendi arasında kavga ediyor, siyaset çözüm üretemiyor. Nüfusu hızla artan Güzelyurt’ta ise vatandaşlar sürecin bir an önce tamamlanmasını bekliyorKaynak: Güzelyurtlu hastanesini istiyor

Ali Kurt'tan 'KİPTAŞ, mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt: Yıktık, yaptık, teslim ettik!

Hayata geçirdiği sık sık gündeme gelen KİPTAŞ'tan 'Mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Yıktık, yaptık, teslim ettik." dedi.

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 başvuru tarihleri ne zaman, Aksaray Güzelyurt 2. Etap başvuru detayları nedir? İşte Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'ndeki bazı parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Beyoğlu'na 100 yataklı göz hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin mega şehri İstanbul'a çok daha modern yeni bir göz hastanesi inşa edecek. 

Güzelyurt’ta inşaat sektörü hareketlendi!

KSTÜ’nün açılması, yıllardır yatırım konusunda sorun yaşanan Güzelyurt bölgesinde emlak piyasasını hareketlendirdi.

Özel Sivas Gültepe Hastanesi 30 milyon TL'ye inşa edildi!

Sivas Gültepe'de inşa edilen Özel Sivas Gültepe Hastanesi'nin yapımı tamamlandı. 30 milyon TL'ye yapılan hastanenin yakın sürede hizmete açılması bekleniyor.

Güzelyurt Hastanesi projesi hala bekliyor!

Güzelyurt’a hastane işi arap saçına döndü. Müteahhit kendi arasında kavga ediyor, siyaset çözüm üretemiyor. Nüfusu hızla artan Güzelyurt’ta ise vatandaşlar sürecin bir an önce tamamlanmasını bekliyorKaynak: Güzelyurtlu hastanesini istiyor

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü!

44 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesindeki dairelerin başvuruları için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projenin konut belirleme kurası yarın saat 11:00'de çekilecek. TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

TOKİ Güzelyurt Evleri kura çekimi!

Aksaray Güzelyurt Belediyesi ve TOKİ'nin birlikte hayata geçirdiği 124 konutluk projede kura çekimi için geri sayım başladı. TOKİ Güzelyurt Evleri kura çekimi tarihi...

TOKİ Güzelyurt 2016 kurası!

124 dairelik Aksaray Güzelyurt projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. TOKİ Güzelyurt 2016 kurası için geri sayım başladı.

Güzelyurt Hastanesi müteahhiti Haberi

Güzelyurt Hastanesi müteahhiti

Güzelyurt Hastanesi projesi müteahhitlerin kendi arasındaki anlaşmazlık ve devlet kurumları arasındaki koordinasyonsuzluk nedeniyle bekliyor.


12 milyon TL keşifle çıkılan ilk ihale, bakanlıklar arasındaki anlaşmazlık ve son anda ihale sürecinde yapılan değişiklik nedeniyle mahkemelik oldu. İhale, Kofalı İnşaat’a kalsa da, Müteahhitler Birliği sürece karşı çıktı. Önce ihale iptal edildi, sonra iptal kararı mahkemeden döndü.Şimdi ise, Müteahhitler Birliği Yüksek İdare Mahkemesi’ne başvurarak, “iptal kararının” uygulanmasını istedi.Müteahhitler kendi arasında mahkeme sürecini devam ettirirken, Güzelyurt halkı da yaşananlara isyan etti. Havadis’e konuşan vatandaşlar,bir an önce sürecin noktalanmasını istedi.


Yeni bir ara emri

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Güzelyurt hastanesi ihalesi konusunda Yüksek İdare Mahkemesi’ne bugün ara emri başvurusu yapacak.Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, “mahkemenin kararı neyse biz o kararı uygulayacağız” noktasında.CTP Güzelyurt Milletvekili Dr. Hüseyin Erçal,  sağlık...