29 / 03 / 2024

GYODER Gayrimenkul eğitim semineri 2016

GYODER Gayrimenkul eğitim semineri 2016

GYODER 'in Taşınmaz (Gayrimenkul) Mevzuatı / Güncel Taşınmaz Sorunları Eğitim Semineri 24 Kasım'da yapılacak. Peki bu eğitime kimler katılmalı?

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Erman Yerdelen kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erman Yerdelen kimdir? Kaç yaşında? Erman Yerdelen daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erman Yerdelen'in eğitim hayatı nasıldı?

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Levent Kirman kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Yenigimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkanı ve Genel Müdürü Levent Kirman kimdir? Kaç yaşında? Levent Kirman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Levent Kirman'ın eğitim hayatı nasıldı?

Seba Gacemer kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdürü Seba Gacemer kimdir? Kaç yaşında? Seba Gacemer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Seba Gacemer'in eğitim hayatı nasıldı?

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Rashıd Mushtak Bhutta tarafından kuruldu. 

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çiğdem Çetiner ve Fatma Şebnem Çetiner Başar ortaklığında kuruldu.

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mostafa Khaled tarafından kuruldu.

GYODER Gayrimenkul eğitim semineri 2016 Haberi

GYODER Gayrimenkul eğitim semineri 2016

Taşınmaz hukukuna ilişkin son günlerde değişen mevzuatla birlikte yaşanan güncel gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak veya bilgilerinizi güncellemek ister misiniz?

Eğitim İçeriği Nedir?

   * Eski mevzuata tabi tapulara dayalı hak kazanma

   * Kamulaştırmasız el atma davaları

   * Kentsel dönüşüm uygulamaları ve kat mülkiyetine dayalı sorunlar

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Sektördeki firmalarda görev yapmakta olan hukukçular, yönetici ve yönetici yardımcıları ile gayrimenkul hukuku alanına ilgi duyanların bu eğitime katılmaları faydalı olacaktır.


T: (212) 282 53 65