24 / 04 / 2024

gyoder Yüksek İstişare Kurulu

gyoder Yüksek İstişare Kurulu

4 kamu bankası öncülüğünde başlatılan sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman paketi inşaatçıları sevindirdi. GYODER Yüksek İstişare Kurulu, konuyla ilgili teşekkür ilanı yayınladı. 

TBMM'den GYODER ve konsorsiyum üyelerine takdir plaketi!

GYODER Milletin Meclisini Millet Yapar Konsorsiyumu, 15 Temmuz darbe girişiminde hasar gören Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin onarımının tamamlanması dolayısıyla takdir plaketiyle onurlandırıldı...

GYODER Yüksek İstişare Kurulu emlak sektörünü değerlendirdi!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu, 1 Kasım Genel Seçimi sonrası gayrimenkul sektörünün önümüzdeki dönemine ışık tutması amacıyla 2015 yılı 3. çeyrek ekonomik ve sektörel verilerini değerlendirdi.

GYODER, yabancılara gayrimenkul satışını değerlendirdi!

GYODER, Yüksek İstişare Kurulu’nda sektörün önemli konularını görüştü. 2015 yılı içerisinde 3. kez toplanan Kurul’da sektör verileri göz önüne alınarak, yabancıların Türkiye’de gayrimenkul satışları ile ilgili detaylar değerlendirildi.

GYODER'in başkanı yine Aziz Torun mu olacak?

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yarın yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda şu anda başkanlık görevini yürüten Aziz Torun'un yeniden başkan seçilmesi bekleniyor.

GYODER Yüksek İstişare Kurulu oluşturdu!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER sektörün gelişimine katkı sağlayacak çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. GYODER ilk kez bünyesinde Yüksek İstişare Kurulu oluşturdu. Kurulan Yüksek İstişare Kurulu sektörün sorunlarına çözüm arayacak..

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

GYODER'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Albayrak'a teşekkür!

4 kamu bankası öncülüğünde başlatılan sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman paketi inşaatçıları sevindirdi. GYODER Yüksek İstişare Kurulu, konuyla ilgili teşekkür ilanı yayınladı. 

Atıl 2B arazileri kente kazandırılmalı!

GYODER’in, ‘Yatırım Ortamının İyileştirilmesi’ başlığıyla düzenlediği Yüksek İstişare Kurulu toplantısı'nda gayrimenkul sektörünün son durumu hakkında değerlendirmeler yapıldı ve öneriler sunuldu. Dr. Avni Çelik, 2B arazileri konusunda bürokrasinin hafifletilip bu alanların kent dokusuna kazandırılm

Konutta KDV oranı yüzde 8'in altına düşürülmeli! 

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik, "Konut kredisi faizleri etkili bir şekilde başta kamu bankalarında olmak üzere geri çekildi. Bu destekler için ilgili bakanlıklarımıza sektör olarak teşekkür ederiz" dedi...

Konutlarda ahşap malzeme kullanımı artmalı! 

GYODER’in, ‘Yatırım Ortamının İyileştirilmesi’ başlığıyla düzenlediği Yüksek İstişare Kurulu toplantısı'nda gayrimenkul sektörünün son durumu değerlendirildi. Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir pakdemirli, ahşap malzemenin betondan 24 kat, çelikten 2 kat daha fazla yük taşıdığını belirtti...

İnşaatta 2020 umudu!

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısında konuşan ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Tara, Türkiye ekonomisinin 2020’de 2019’dan daha iyi olacağını kaydetti.

Saadet Partisi genel merkez binası için kampanya başlatıldı!

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, yeni bir genel merkez binası yapmak için kampanya başlattıklarını açıkladı.

Konut satışının hareketlenmesi için faizler düşmeli!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, sektörün gelişimine dair açıklamalarda bulundu. Çelik, konut kredilerinde faizleriyle ilgili devletten altın vuruş beklediklerini söyledi.

Sağlam temel üzerine kurulmayan yüksek binalar çöker!

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, "Sağlam temel üzerine kurulmayan yüksek binalar çöker.Ekonominin temelinin sağlam olması için büyümenin adil rekabete ve üretime dayalı olması gerekir'' dedi. 

Çeşmeli-Taşucu otoyolunda çalışmalar hemen başlamalı!

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin ipek, Çeşmeli-Taşucu otoyolunun Mersin’in doğu bölgesinde trafiği rahatlatacağını ve turizmin gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti.

İnşaat sektörünün hızı genel büyümenin altına indi!

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketlerin yer aldığı GYODER Yüksek İstişare Kurulu, gayrimenkul sektörüne ışık tutması amacıyla 2015 yılı 3. çeyrek ekonomik ve sektörel verilerini değerlendirdi.

GYODER Yüksek İstişare Kurulu emlak sektörünü değerlendirdi!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu, 1 Kasım Genel Seçimi sonrası gayrimenkul sektörünün önümüzdeki dönemine ışık tutması amacıyla 2015 yılı 3. çeyrek ekonomik ve sektörel verilerini değerlendirdi.

Yabancının konut talebi ortamın iyileşmesine bağlı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yüksek İstişare Kurulu, bu yılki 3. toplantısını gerçekleştirdi. GYODER İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, yabancıya konut satışı arttığını belirtti.

gyoder Yüksek İstişare Kurulu Haberi

gyoder Yüksek İstişare Kurulu

Hükümetin 4 kamu bankası öncülüğünde başlattığı sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman paketi sunması inşaat sektörünü memnun etti.

Yeni Akit'te yer alan habere göre; ekonominin darboğaza girdiği dönemde hükümetin kurtarmak için ilk el attığı sektör olan inşaat sektörü, son hazırlanan kredi destek paketi kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a "Marifet iltifata tabidir" başlığı ile iki gazetede ilanla teşekkürlerini iletti.

MARİFETİ TAKDİR ETMEK BORCUMUZDUR

İşte GYODER Yüksek İstişare Kurulu'nun yayınladığı o ilanın tüm detayları:

''Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde atanmış bakanlarımızın her birinin ayrı ayrı geceyi gündüze katarak ülkemiz için çalışmalarını, gayretlerini bu çalışma ve gayretlerin sonuçlarını milletimizin birer ferdi olarak görüyor ve takdir ediyoruz.

Bugünlerde bütün dünya...