28 / 03 / 2024

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Kimin

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Kimin

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Kemal Durmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Polat tarafından kuruldu.

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Naide Taşkın tarafından kuruldu.

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Gera Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gera Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile’de Haşim Atasoy ve İlknur Atasoy tarafından kuruldu.

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. bugün Fatih'te Onur Neyiş tarafından açıldı.

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Kimin Haberi

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Kimin


Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti 500 bin TL sermaye ile bugün Kemal Durmaz tarafından kuruldu. 


Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti iş konusu; Yurt içinde ve gerekli izinleri almak şartı le yurt dışında her türlü maden mermer kireç kil kömür ve taş ocakları işletmeciliği yapar mermer ve taş kesmeye yarayan makinelerin ve bunların yedek parça aksamlarının seramik yedek parça ve aksamlarının seramik yedek parça ve aksamlarının seramik yer ve duvar karolarının toprak mamullerinin dahili ticaretini ithalat ve ihracatını yapar ve 16.7.2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılıolan diğer işler.



Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. Adres; Caferağa Mahallesi Serasker Cad.No:66/13...