26 / 04 / 2024

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!


Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Kemal Durmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti 500 bin TL sermaye ile bugün Kemal Durmaz tarafından kuruldu. 


Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti iş konusu; Yurt içinde ve gerekli izinleri almak şartı le yurt dışında her türlü maden mermer kireç kil kömür ve taş ocakları işletmeciliği yapar mermer ve taş kesmeye yarayan makinelerin ve bunların yedek parça aksamlarının seramik yedek parça ve aksamlarının seramik yedek parça ve aksamlarının seramik yer ve duvar karolarının toprak mamullerinin dahili ticaretini ithalat ve ihracatını yapar ve 16.7.2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılıolan diğer işler.



Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. Adres; Caferağa Mahallesi Serasker Cad.No:66/13 Kadıköy 


Geri Dön