29 / 03 / 2024

Habibler konut alanı

Habibler konut alanı

Sultangazi Belediye Başkanlığı; Habibler 'de yer alan konut ticaret alanını 31 Aralık 2014 tarihinde satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 3 milyon 192 bin TL olarak belirlendi.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha fazla konut sahibi oluyor? 2023'te en çok konut alan belli oldu!

Türkiye'de 2023 yılında toplamda 1 milyon 926 konut satıldı. Konut satışlarının detayları incelendiğinde en çok konut satın alan erkekler oldu. 690 bin 438 kişi konut satın aldı.

Antalya'da 106 dönümlük tarım alanına konut inşa edileceği iddia edildi! 

Antalya’nın Alanya ilçesi Kargıcak-Karagedik mevkisinde yer alan 106 dönümlük tarım alanının konut alanına çevrilmek üzere yapılaşmaya açılacağı kaydedildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmit'te konut alanı imarlı arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

İzmit Belediyesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Yenidoğan/Fatih Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki İzmit'te yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

Belediye konut alanı imarlı tam 8 arsa satacak! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta yer alan konut imarlı 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Mayıs tarihinde yapılacak.

İnşaat yapanlar, yapacak olanlar dikkat! Otoparktan, konut alanına kadar birçok değişiklik yapıldı!

İnşaat yapanlar ve yapacak olanlar için çok önemli bir haber geldi. Yönetmelikte yapılan değişiklikle bodrum katlarına yapılacak zorunlu otoparktan, ofislerin konut alanına dönüştürülmesine kadar birçok değişiklik yapıldı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Tam 39 bin 300 liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Arsa almak isteyen yatırımcılar tarafından araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

 Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 21 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Arsa almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Niğde'de yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat! O ilde konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi Gülveren Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:30'da yapılacak.

Habibler konut alanı Haberi

Habibler konut alanı

Sultangazi Belediye Başkanlığı; Habibler'de yer alan konut ticaret alanını satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 3 milyon 192 bin TL olarak belirlendi. 


Üzerinde 4 katlı yapı bulunan alanın ihalesi; 31 Aralık 2014 tarihinde saat 11.20'de Sultangazi Belediyesi'nde Encümen Odası'nda kapalı teklif usulü ile yapılacak.


İHALE İLANI:


BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 10044


SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN SATILACAK TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI                                        


MAHALLE    ADA    PARS EL    CİNSİ    MANI VI2    İMARI    BELE DİYE PAYI    TAHMİNİ BEDEL    GEÇİCİ TEMİNAT    İHALE GÜN VE SAATİ    İŞGAL DURUMU


HABİBLER    2888    8    ARSA    960    BİTİŞİK NİZAM 5 KATLI KONUT+TİCAR...