24 / 04 / 2024

Hacettepe Üniversitesi yapım ihalesi

Hacettepe Üniversitesi yapım ihalesi

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

Hacettepe Üniversitesi yapım ihalesi sonuçlandı!

YAPI işleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Hacettepe Üniversitesi 2014/ 58671 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanı yapılaşmaya açıldı!

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanının imar planı değiştirildi. Yeni imar planında orman alanına öğrenci yurdu yapılarak yapılaşmaya açıldı. CHP'li Çankaya Belediyesi de plana “Geriye dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak ve mevzuata aykırı” diyerek itiraz etti.

ODTÜ'deki yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği'nin, ODTÜ'de inşa edilmek istenen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun yapımının iptali için açtığı davada Ankara 11. İdare Mahkemesi 13 Aralık 2019'da yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesi mecliste!

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesinin bütçesi ve akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hacettepe Üniversitesi Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Hacettepe Üniversitesi Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hacettepe Üniversitesi erkek öğrenci yurdu yapım ihalesi 18 Temmuz'da! 

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

Çankaya Üniversitesi'nden bina yapım ihalesi 30 Mayıs'ta!

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü imar planı askıda!

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Gayrimenkul Yarışması düzenliyor!

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü, 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde eğitimlerin yapılacağı ve 25 Kasım'da sunum hazırlanacağı Gayrimenkul Yarışması düzenliyor..

TOKİ Giresun Tıp Fakültesi ek binaları yapım ihalesi bugün!

TOKİ Giresun Üniversitesi, Tıp Fakültesi Morfoloji binası, konferans salonu ve ek binaların inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi bugün saat 15:00'de yapılacak.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi'nde sınır değişikliği!

Hacettepe Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi sınırlarında değişiklik yapılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

4. Proje ve Yapım Yönetimi 3-5 Kasım'da!

4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi, 3 - 5 Kasım 2016 tarihleri arasında, Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenecek. Kongre, ülkedeki, proje ve yapım yönetimi alanında çalışan tüm araştırmacıları bir araya getirmeyi hedefliyor.

URAYSİM'in yapımına 2015'in sonunda başlanacak!

Anadolu Üniversitesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi’nin (URAYSİM) yapımı, bürokratik işlemlerin uzun sürmesi nedeniyle 2015 yıl sonunda başlayacak.

Hacettepe Üniversitesi yapım ihalesi Haberi

Hacettepe Üniversitesi yapım ihalesi

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 18 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da Ankara'da yapılacak.

İhale ilanı:
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm Tadilat İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası:2019/313438

1-İdarenin
a) Adresi:
HACETTEPE ÜNIVERSITESI YAPI ISLERI VE TEKNIK DAIRE MERKEZ KAMPUSU SIHHIYE 06100 ALTINDAĞ/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası:3123051051 - 3123053035
c) Elektronik Posta Adresi:[email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü...