25 / 04 / 2024

hadımköy 2. etap kiptaş taksitleri

hadımköy 2. etap kiptaş taksitleri

KİPTAŞ'ın 21 Ocak'ta 55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkaracağı, Hadımköy Konutları 2. Etap'ta taksitler 397 YTL'den başlayacak.

Hadımköy Loft'ta 2+1'ler 3 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim! 

Hadımköy Loft projesinde 2 oda 1 salon daireler 3 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. Projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor. İşte Hadımköy Loft ile ilgili detaylar...

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi restorasyonunun yüzde 70'i tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid’in 129 yıllık hastanesinde 400 işçi, 7 gün 24 saat çalışma yürüterek restorasyonun yüzde 70’ini bitirdi. Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi, koronavirüs algını sürecinde yeniden canlanıyor...

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

Hadımköy Ömerli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Ömerli Mevkii, 306 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Hadımköy imar planı değişikliği askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Ömerli Mevkii 306 ada, 2 parsele ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek!

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek. Soyak Yapı'nın yeni projesinde konutlar iki etap halinde teslim edilecek...

TCDD, Hadımköy'deki 2 arsasını satışa çıkardı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Arnavutköy İlçesi Hadımköy Mahallesi'nde bulunan arsaları satışa çıkardı. Konut+ Ticaret alanı imarlı arsaların ihalesi 24 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran'da gerçekleşecek.

Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyonu tamamlandı!

Arnavutköy Belediyesi, geçmişten günümüze miras kalan Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyon çalışmalarını tamamladı. Restorasyon işlemleri biten tarihi istasyon binasının, müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı.

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Tamer Çınar Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi'nde açıldı.

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir satılık!

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 40 blok halinde inşa ediliyor.

TOKİ Erzincan Üzümlü Bayırbağ Tarımköy 2. Etap başvuruları başladı!

Erzincan-Bayırbağ 2.Etap Tarımköy Projesinde 154 adet konut için başvurular başladı. Konutlar 30 Eylül 2015 tarihine kadar açık satışa sunuluyor.

hadımköy 2. etap kiptaş taksitleri Haberi

hadımköy 2. etap kiptaş taksitleri

Projede özürlüler için 40 konut ayrıldı. Başvuru yapana hemen satışı yapılacak. 75 ve 95 metrekare alanlı konutların giriş katları kuraya dahil. 125 metrekare alanlı konutların giriş katları da başvuranlara hemen satılacak.

Projede Denizbank ile yapılan çok özel anlaşma çerçevesinde faiz oranları aylık 0.82 olarak belinlendi. Bu faiz oranı halen Türkiye'de 138 aya kadar vadede türkiye'de uygulanan en düşük faiz oranı.

Projede 75 metrekare konutlar 55 bin YTL'ye 95 metrekare konutlar 80 bin YTL'ye ve 125 metrekare alanlı konutlar 120 bin YTL'ye satılacak.

Başvurular Pazartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında Başkan Dr. Kadir Topbaş'ın katılacağı törenle başlayacak. Topbaş, kampanyanın ilk...