20 / 04 / 2024

Hadımköy Büyükçekmece son durum

Hadımköy Büyükçekmece son durum

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece'de 4 bina yıkıldı!

Türkiye'de son dönemde peş peşe yaşanan depremler kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul Büyükçekmece'de 4 bina yıkıldı...

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Büyükçekmece’de 5 yılda 1200 bina yenilendi!

Kentsel dönüşümde önemli bir yol kaydeden İstanbul Büyükçekmece’de son 5 sene içerisinde 1.200 bina yenilendi.

Büyükçekmece Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değiştiriyor.

Büyükçekmece Türkan Saylan Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Türkan Saylan Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde satılık 3 arsa!

Öz-Ar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy-Deliklikaya Sanayi Bölgesi'ndeki 3 arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 27 milyon 650 bin 700 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Mimarsinan Mahallesi'nin imar planlarına onay!

İBB Meclisi'nde 2016 yılının son meclis kararı Büyükçekmece'nin Mimarsinan Mahallesi sakinlerine yılın son müjdesi oldu. Mahallenin 1/1000'lik planları İBB Meclisi'nde de kabul edildi.

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Büyükçekmece Türkoba İlköğretim Okulu inşaatında son durum!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 7 milyon harcama yapılarak onarılan Türkoba İlköğretim Okulu'nun müteahhidini ve mühendisini İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ihbar etti. Akgün, “Bu milletin parasını çöpe atıyorsunuz. Günahtır, yazıktır” dedi.

Hadımköy Büyükçekmece son durum Haberi

Hadımköy Büyükçekmece son durum

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapımına başlanan 2 yeni yol, D-100 Karayolu ve Hadımköy gişeleri arasındaki trafik yoğunluğunu yüzde 30 oranında azaltması hedeflenirken çalışmalarda sona yaklaşıldı. 


Büyükçekmece Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladı 

Altyapı çalışması Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan Mehmet Yeşilgül Bulvarı'ndaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yolların planlanan zamanda bitirileceğini açıkladı. Büyükçekmece ve Hadımköy gişeleri arasındaki mesafeyi 4 kilometre kısaltan ve Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan 24'er metre genişliğinde 2 yol yapıldığını hatırlatan Başkan Akgün; "Bu yollardan bir tanesi Pelikan Hill Sitesi yanından gelip Mehmet Yeşilgül Bulvarı'ndan geçip Büyükçekmece'ye bağlanıyor. Diğer yol ise, Alkent Mahallesi ile Demir La Vida Yaşam Merkezi arasından başlıyor Tulip A Villan ve Göl Malikaneleri'nin önünden geçerek.

Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi önünden Büyükçekmece merkez...