29 / 03 / 2024

Hadımköy Demir La Vida satılık

Hadımköy Demir La Vida satılık

Demir La Vida Hadımköy resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir İnşaat imzasını taşıyan La Vida Hadımköy projesinde ev fiyatları 183 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Artaş ve Demir İnşaat'tan Hadımköy'e ortak proje geliyor!

İnşaat sektörünün iki firması Demir ve Artaş, ortak proje için çalışmalara başladı. Demir İnşaat, Artaş’ın Hadımköy arazisinde 250 milyon TL’lik proje inşa edecek.

Demir La Vida Hadımköy ödeme planı!

Demir La Vida Hadımköy ödeme planı kapsamında faiz oranları 0,31'den başlıyor. Demir La Vida projesinde teslimler başlıyor...

Hadımköy-Çatalca'ya hafif metro müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Hadımköy-Çatalca arasındaki demir yolunun hafif metro haline getirileceğinin müjdesini verdi.

Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi!

E-5 ve Silivri güzergahında yapılaşmaya uygun alan kalmaması sebebiyle Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi. Üçüncü havalimanı ve 3. Köprü Yolu’na yakın olması da bu değer artışını tetikleyen bir unsur olarak gelişti.

Arnavutköy Kayabaşı ve Hadımköy'de ev fiyatları yükseldi mi?

E-5 ve Silivri güzergahında yapılaşmaya uygun alan kalmaması sebebiyle Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi.

Demir La Vida Hadımköy!

Demir La Vida Hadımköy projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. 24 ay vade farksız taksit yapılan projede fiyatlar minimum 347 bin TL olarak belirlendi.

Arnavutköy Hadımköy 300 Ada 10 Parselin imar planı askıdan indiriliyor!

Arnavutköy Hadımköy, 300 ada, 10 parselin Dini Tesis Alanı olarak düzenlenmesi ve tescil harici alanın Park Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı bugün askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Hadımköy Ütüsan antreposunda yangın çıktı!

İstanbul Hadımköy'de, Ütüsan isimli şirketin antreposunda dün saat 11.00'de henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına 12 ayrı itfaiye grubu ile "Alev Kartalı" isimli yangın söndürme helikopteri müdahale etti...

Hadımköy'de ütü fabrikasında yangın çıktı!

Hadımköy'de ütü fabrikasında yangın çıktı. Hadımköy'de, bir ütü fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.Avcılar, Kıraç, Hadımköy ve Esenyurt iftaiye ekipleri, olay yerine sevk edildi.

Hadımköy'deki ütü deposunda yangın çıktı!

İstanbul Hadımköy'de bir firmanın ütü deposunda yangın çıktı. Yangına Bakırköy, Hadımköy, Kıraç, Şişli, Başakşehir, Mimarsinan itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangına aynı zamanda havadan da müdahalede bulunuluyor.

Arnavutköy Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi imar planı askıya çıkarılıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı onaylandığını ve 30 Haziran 2014 Pazartesi günü ilanen askıya çıkarılacağını duyurdu. İşte o imar planı açıklaması...

Hadımköy'de park alanına cami yapılacak!

Arnavutköy Hadımköy'de imar durumu park olarak görünen 300 ada 10 parsel, cami ve park alanı olarak düzenlendi. Hadımköy dini tesis ve tescil dışı alanın park alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 2. Etap imar planı askıda!

Arnavutköy Hadımköy Mahallesi, 390 parsel üzerindeki Hadımköy Sanayi Bölgesi İkinci Etap ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar plan tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 390 parselin imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

Hadımköy Demir La Vida satılık Haberi

Hadımköy Demir La Vida satılık


Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir La Vida Evleri projesi İstanbul Büyükçekmece Hadımköy'de inşa ediliyor. Demir La Vida Hadımköy resimleri öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Demir La Vida Hadımköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Demir La Vida Hadımköy projesinde daire fiyatları 183 bin TL'den başlıyor.


Demir La Vida Hadımköy projesinde dairelerin büyüklükleri 61 metrekare ile 202 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Demir La Vida Hadımköy projesinde daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Demir La Vida Hadımköy projesinde dükkanların büyüklükleri 90 metrekare ile 630 metrekare arasında değişiyor. Demir La Vida Hadımköy projesi 42 bin 406 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.




Demir La Vida Hadımköy fiyat listesi!


61-74-79 metrekare 1+1'ler...