29 / 03 / 2024

Hafele ev çözümleri

Hafele ev çözümleri

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Ev sahipleri dikkat! Kiracı ile yaşanan bazı sorunlarda ev sahibine hapis cezası gelebilir...

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntıların hukuki çözümleri maalesef zaman zaman can yakıcı olabiliyor. Ev sahipleri için 3 yıla kadar hapis cezası bile veriliyor.

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Kuruldu!

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Tuzla’da 10.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Calayır tarafından kuruldu.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Kira anlaşmazlıkları bir bir çözülüyor: 50 bin dava ortadan kalktı! İşte ev sahipleri ve kiracıların davasız çözümleri..

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kira anlaşmazlıkları arabuluculuk ile bir bir çözülüyor. Arabuluculuk ile 50 bin davanın ortadan kalktığı belirlendi. İşte o çözümlere örnekler... 

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sajan Steaphen tarafından kuruldu.

Prefabrik ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Devletten 200 bin TL destek!

Günümüzde kiraların ve konut fiyatlarının hızla yükselmesi, insanları alternatif konut çözümleri arayışına yöneltiyor. Bu kapsamda, prefabrik evler son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Prefabrik ev almak isteyen kişiler devlet tarafından 300 bin TL'ye kadar destekleniyor.

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kırbaş tarafından kuruldu.

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Bakırköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile İlgin Eray tarafından kuruldu.

Hafele ev çözümleri Haberi

Hafele ev çözümleri

Hafele, evlerin iç alanlarında sunduğu inovatif çözümlerle "inovasyonda global bir model" rolü üstleniyor. Hafele, akıllı ve şık çözümleriyle her evi her bir farklı müşterinin beklentilerine uygun hale getirirken, yabancı yatırımcılar için de fark oluşturuyor. Anadolu Ajansı'ndaki haberde yer alan Hafele açıklamasına göre, evlerin iç alanlarında oluşturduğu yenilikçi çözümlerle "inovasyonda global bir model" olan Hafele, konutun içinde yaşayacak olanların beklenti ve ihtiyaçlarına uygun hale getiren "Hafele Concept" sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor, ihtiyaçları en doğru şekilde analiz ediyor ve çözümlerini bu yönde geliştiriyor. Tasarım ve teknoloji birlikteliği bir yandan evlerin her alanına girerken, diğer yandan hem daha verimli kullanılan alanlar sunarken hem de yaşam alanlarına çok daha insani bir yapı kazandırıyor.

Hafele'nin odak noktaları arasında son dönemde konut sektöründe payı hızla...