18 / 04 / 2024

hafele kayar kapak

hafele kayar kapak

Häfele’nin, özellikle öğrencilerin ve tek başına yaşayanların son zamanlarda tercih ettiği stüdyo daireler için sunduğu kayar kapak sistemi ile, evler ferahlıyor, rahat yaşanır hale geliyor...

Tapusu olan herkesi ilgilendiriyor! Aniden hisseli tapu ortağınız değişebilir, piyasanın yarı fiyatına kayar gider!

Hisseli tapusu olan vatandaşların dikkat etmesi gerek bazı maddeler bulunuyor. Bilindiği üzere her hissedar, mülkiyete sahip olma ve üzerinde tasarrufta bulunma hakkına sahip oluyor. 

Hisseli tapusu olanlar dikkat: Şimdi kontrol etmezseniz yandınız! Eviniz, arsanız elinizden aniden peş peşe kayar gider

Mülk sahiplerinin, hisse paylarını koruma ve kontrolü elde tutma konusunda dikkatli olmaları, gelecekte herhangi değer kaybını engellemek adına hayati bir adım bulunuyor. İşte o konuya ilişkin detaylar...

A101’de karton kapak defter 7,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199 TL’ye, düdüklü tencere seti 799 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına sayılı günler kala A101’e kırtasiye ürünleri dahil her çeşit ürün geldi. Bu kapsamda, karton kapak defter 7,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199 TL’ye, düdüklü tencere seti 799 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Nothing Phone 1, Yeni Fiyat/Performans Kralı Olarak Türkiye'de Satışa Çıktı!

Carl Pei'nin kurucusu olduğu Nothing markasının yeni telefonu Nothing Phone 1, Türkiye'de satışa çıktı. Şeffaf arka kapak tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken telefon, fiyat/performans açısından iddialı bir seçenek sunuyor.

Mecha Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mecha Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eray Kayar tarafından kuruldu.

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, 3D Hotair özelliği ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Simfer 4552 çift camlı 45 lt beyaz midi fırın ne kadara satılıyor özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Simfer 4552 Yoğurt Yapma Fonksiyonlu Camlı Kapak Turbo Beyaz 45 Lt Midi Fırın hakkında merak ettiğiniz ne varsa hepsi bu haberde. İşte detaylar..

Galaxy Z Fold 5'in Kapak Ekranı Aynı Kalacak: İşte Yeni Detaylar!

Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modellerine ait bir dizi sızıntı, Galaxy Z Fold 5'in ekran boyutunu ortaya çıkardı. 

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, pişirme işlemi bittiğinde verdiği sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu ürün ne kadara satılıyor?

Arnica Magma UT62050 Şok Buharlı Ütü kaç TL, en uygun nerede satılıyor? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Arnica Magma, tüm kumaş türlerinin üzerinde yağ gibi kayar; parlama, yapışma, damlama yapmaz. Kırışıklıkları açarken giysileri yıpratmaz. Peki, Arnica Magma, kaç watt? Arnica Magma dikey ütüleme yapar mı? İşte detaylar...

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın,camlı kapak tasarımı,pişirme işlemi bittiğinde sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaklarda yerini alıyor.

Beko KM 99 Beyaz Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Değiştirilebilir kapak yönü ile büyük kullanım avantajına sahip olan Beko kurutma makinesi, çamaşır miktarına göre enerji harcayan akıllı nem sensörü ve iron finish teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, iron finish teknolojisi ne işe yarar? Beko KM 99 B, yorgan kurutur mu? İşte cevabı...

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Kayar tarafından kuruldu.

hafele kayar kapak Haberi

hafele kayar kapak


Tek kişilik yaşamlar o evlerdeki kocaman yaşamı tek odaya sığdırdı. Değişen dünya ve çalışma koşulları nedeniyle neredeyse standartlaşan ihtiyaçlar, belki de bu evlere sığabilmenin ipucunu veriyor. Yaşamlar standartlaştıkça stüdyo evlere ya da diğer adıyla tek oda evlere sığmak da kolaylaşıyor. Çünkü eşyalar da gerçekleşen aktivitelere paralel olarak azalıyor. Tek kişi kişinin daha rahat yaşaması için, bu evleri ferahlatabilmenin bazı yolları var. 


Häfele ile alan kazanmak

Stüdyo dairelerde alan kazanmanın püf noktalarından biri, kullandıktan sonra ortada dağınıklık bırakmayan mobilyalar kullanmak; kapanınca mutfağı tamamen saklayan ve büyükçe bir dolap gibi gösteren kayar kapak sistemi, küçük metrekareler için üretilen en iyi fikirlerden biri. 


İçte veya önde kayan kapaklar yerden kazandırıyor, pratik bir kullanım ve derli toplu bir görünüm vaat ediyor. Mutfak ölçülerine göre üretilen kayar...