25 / 04 / 2024

Hafele kayar kapak sistemi ile stüdyo dairelerde alan yaratıyor!

Hafele kayar kapak sistemi ile stüdyo dairelerde alan yaratıyor!

Häfele’nin, özellikle öğrencilerin ve tek başına yaşayanların son zamanlarda tercih ettiği stüdyo daireler için sunduğu kayar kapak sistemi ile, evler ferahlıyor, rahat yaşanır hale geliyor...




Tek kişilik yaşamlar o evlerdeki kocaman yaşamı tek odaya sığdırdı. Değişen dünya ve çalışma koşulları nedeniyle neredeyse standartlaşan ihtiyaçlar, belki de bu evlere sığabilmenin ipucunu veriyor. Yaşamlar standartlaştıkça stüdyo evlere ya da diğer adıyla tek oda evlere sığmak da kolaylaşıyor. Çünkü eşyalar da gerçekleşen aktivitelere paralel olarak azalıyor. Tek kişi kişinin daha rahat yaşaması için, bu evleri ferahlatabilmenin bazı yolları var. 


Häfele ile alan kazanmak

Stüdyo dairelerde alan kazanmanın püf noktalarından biri, kullandıktan sonra ortada dağınıklık bırakmayan mobilyalar kullanmak; kapanınca mutfağı tamamen saklayan ve büyükçe bir dolap gibi gösteren kayar kapak sistemi, küçük metrekareler için üretilen en iyi fikirlerden biri. 


İçte veya önde kayan kapaklar yerden kazandırıyor, pratik bir kullanım ve derli toplu bir görünüm vaat ediyor. Mutfak ölçülerine göre üretilen kayar kapaklar, kapandığında ortada hiçbir dağınıklık bırakmıyor. Eve aniden gelen misafir korkulu rüya olmaktan çıkıyor.



HÄFELE HAKKINDA

90 yıllık deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu’da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan franchise mağazalarıyla iş ortaklarına ve son tüketiciye daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 binin üzerinde farklı üründen oluşan geniş yelpazesiyle iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunuyor.


Geri Dön