28 / 03 / 2024

hafele mobilya aksesuarları

hafele mobilya aksesuarları

Häfele’nin, özellikle öğrencilerin ve tek başına yaşayanların son zamanlarda tercih ettiği stüdyo daireler için sunduğu kayar kapak sistemi ile, evler ferahlıyor, rahat yaşanır hale geliyor...

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Furat tarafından kuruldu.

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

End İnşaat Demir Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Mobilya Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

End İnşaat Demir Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Mobilya Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyhun Uğur tarafından kuruldu.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Ankaralı mobilyacılar, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı'nı ziyaret etti!

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar, Kapı, Pencere ve Ahşap Teknolojisi ve Orman Ürünleri Fuarı'nı ziyaret etti.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

“Samsun Mobilya ve Dekorasyon 2016 Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı” düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara birçok isim katıldı.

İnşaatçıların barter ödemeleri sanayicileri zora soktu!

İSTANBUL Geçtiğimiz hafta 18'incisi düzenlenen uluslararası İNTERMOB Fuarı, mobilya aksesuarları, ağaç ve makine sektöründen katılımcıları bir araya getirdi.

Çilek Mobilya uyumlu aksesuarlarında yenilik yaptı!

Çilek, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarına yenilerini ekledi. Müzik çalar hoparlör, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklık, Çilek mağazalarında yerini aldı.

MOBEF 2. Gaziantep Mobilya Fuarı bugün başlıyor!

Erexpo Fuarcılık AŞ ve GTO işbirliğiyle düzenlenen MOBEF 2. Gaziantep Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı, 7-10 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

2. Gaziantep Mobilya Fuarı yarın kapılarını açıyor!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından ikincisi gerçekleştirilecek “2. MOBEF Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı” 7 Mayıs Perşembe günü kapılarını açıyor..

Gaziantep Mobilya Dekorasyon ve Mobilya Aksesuarları Fuarı açıldı!

Gaziantep Ticaret Odasının ( GTO ) Yönetim Kurulu Başkanı Bartık: ""Mobilya sektörü Gaziantep'in 30 yıl öncesinde var olan ama kıyıda, köşe kalmış sektör konumundaydı" dedi.

Mobilya sektörü Gaziantep'te buluşuyor!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Erexpo Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde düzenlenen MOBEF-Gaziantep Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor...

Samet Mobilya SICAM Fuarı'na katılıyor!

Samet Mobilya SICAM Fuarı'na katılıyor. SAMET, İtalya’da altıncısı düzenlenen ve dünyanın önde gelen mobilya aksesuarları fuarlarından olan SICAM Fuarı’nda bu yıl da inovatif ürünleriyle dikkat çekiyor.

hafele mobilya aksesuarları Haberi

hafele mobilya aksesuarları


Tek kişilik yaşamlar o evlerdeki kocaman yaşamı tek odaya sığdırdı. Değişen dünya ve çalışma koşulları nedeniyle neredeyse standartlaşan ihtiyaçlar, belki de bu evlere sığabilmenin ipucunu veriyor. Yaşamlar standartlaştıkça stüdyo evlere ya da diğer adıyla tek oda evlere sığmak da kolaylaşıyor. Çünkü eşyalar da gerçekleşen aktivitelere paralel olarak azalıyor. Tek kişi kişinin daha rahat yaşaması için, bu evleri ferahlatabilmenin bazı yolları var. 


Häfele ile alan kazanmak

Stüdyo dairelerde alan kazanmanın püf noktalarından biri, kullandıktan sonra ortada dağınıklık bırakmayan mobilyalar kullanmak; kapanınca mutfağı tamamen saklayan ve büyükçe bir dolap gibi gösteren kayar kapak sistemi, küçük metrekareler için üretilen en iyi fikirlerden biri. 


İçte veya önde kayan kapaklar yerden kazandırıyor, pratik bir kullanım ve derli toplu bir görünüm vaat ediyor. Mutfak ölçülerine göre üretilen kayar...