19 / 04 / 2024

Nothing Phone 1, Yeni Fiyat/Performans Kralı Olarak Türkiye'de Satışa Çıktı!

Nothing Phone 1, Yeni Fiyat/Performans Kralı Olarak Türkiye'de Satışa Çıktı!

Carl Pei'nin kurucusu olduğu Nothing markasının yeni telefonu Nothing Phone 1, Türkiye'de satışa çıktı. Şeffaf arka kapak tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken telefon, fiyat/performans açısından iddialı bir seçenek sunuyor.



OnePlus'un kurucu ortağı Carl Pei tarafından kurulan yeni akıllı telefon markası Nothing, Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirketin Türkiye'deki resmi distribütörü Evofone aracılığıyla satışa sunulan Nothing Phone 1, dikkat çekici tasarımı ve yüksek performansıyla akıllı telefon kullanıcılarının ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Nothing Phone 1'in en dikkat çekici özelliği, şeffaf arka kapak tasarımıdır. Bu özelliğiyle telefon, pazarda farklı bir soluk sunuyor. Telefonun sade tasarımı, kendine özgü dokunuşlarla şekillendirilmiş ve simetrik alüminyum çerçeveleriyle zarif, hafif ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca arka tarafındaki benzersiz ışık desenleri, Glyph Arayüzü sayesinde kimin aradığını, uygulama bildirimlerini, şarj durumunu ve daha fazlasını göstererek eğlenceli bir kullanım deneyimi sunar.


Geri Dön