26 / 04 / 2024

Hyundai Staria uzay gemisi gibi havasıyla Türkiye'de satışa çıktı! 4 Haziran fiyat listesi

Hyundai Staria uzay gemisi gibi havasıyla Türkiye'de satışa çıktı! 4 Haziran fiyat listesi

Güney Koreli otomotiv üreticisi Hyundai, SUV'ların rağbet görmeye başlamasıyla rafa kalkmaya yüz tutan MPV sınıfına adeta bir yıldız armağan etti. Staria ismi verilen yeni model Türkiye'de satışa sunuldu. İşte Hyundai Staria'nın teknik özellikleri ve satış fiyatı...



Hyundai’nin yeni MPV modeli Staria uzay gemisini andıran tasarımıyla Türkiye'de satışa çıktı. Aileler ve ticari işletmeler için özel çözümler sunan Hyundai Staria, oturma sistemini ihtiyaca bağlı olarak düzenleyebiliyor. Kokpitte ve aksesuarlarda kullanılan malzemeler ile segmentine alternatif sunuyor.

Staria’nın dış tasarımı, sade ve modern çizgilerden oluşuyor. Uzaydan bakıldığında gün doğarken oluşan dünyanın silüeti, yeni MPV’nin tasarımına da ilham kaynağı oldu.

Hyundai Staria uzay gemisi gibi havasıyla Türkiye de satışa çıktı! 4 Haziran fiyat listesi

Önden arkaya doğru uzanan akıcı tasarım, burada modern bir ambiyans oluşturuyor. Bir eğri hareketiyle önden arkaya doğru uzanan tasarım felsefesi, uzay mekiği ve yolcu gemisinden ilham alıyor. STARIA’nın ön tarafında ise yatay gündüz farları (DRL) ve aracın genişliği boyunca uzanan uzun ve kısa farlar bulunuyor. Şık desenlere sahip geniş ızgara, otomobile sofistike bir görünüm kazandırıyor.


Geri Dön