16 / 04 / 2024

Peugeot’nun elektrikli 2008 modeli e-2008 Türkiye'de satışa çıktı! İşte 8 Kasım 2022 fiyatı

Peugeot’nun elektrikli 2008 modeli e-2008 Türkiye'de satışa çıktı! İşte 8 Kasım 2022 fiyatı

SUV dünyasında taşları yerinden oynatan Peugeot 2008, şimdi de tamamen elektrikli versiyonuyla Türkiye'de satışa çıktı. İşte tüm detaylar...



Otomobil sektöründe yaşanan devrim devam ediyor. Markalar içten yanmalı motorlu araçların üretimini yavaşlatmaya hatta bazı modeller için tamamen durdurmaya devam ederken, elektrikli otomobillerle ilgili ise her gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor. Üretici firmalar, tamamen elektrikli araçlara yönelmiş durumda. Bu yarışta ön safhalarda yer alan markalardan birisi de Peugeot. Fransız otomobil devi, bu değişime hızlı şekilde ayak uydurmuş gibi duruyor.

Özellikle 2020 senesinde piyasaya çıkardığı  yeni 2008 modeliyle bir anda satış listelerini alt üst eden, gerek Avrupa’da gerekse de Türkiye'de haftalarca en çok SUV satan marka olmayı başaran Peugeot, şimdi ise bu otomobilin elektrikli versiyonu ile aynı başarıyı yakalamak istiyor. Geçtiğimiz gün itibariyle Peugeot e-2008 modelini resmi olarak Türkiye'de de satışa çıkaran Fransız otomotiv devi, sınırlı sayıda araçla giriş yaptığı Türkiye'de beklenmedik bir ilgiyle karşılandı ve daha ilk günden tüm stokların tükendiği açıklandı.


Geri Dön