25 / 04 / 2024

hafta içi ev trendi

hafta içi ev trendi

Tuzla, Silivri, Ömerli ve Çatalça gibi uzakta oturanlar arasında şehir merkezinde hafta içinde kalmak için ev alan ya da kiralayanların sayısı artıyor… Merkezin dışında oturan birçok İstanbullu, ulaşım probleminden dolayı hafta ortasında kalmak için Beşik

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Bitcoin için kritik karar haftası... 

Kripto para dünyası için karar haftası başlayacağı kaydedildi. Buna göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), bu hafta için Bitcoin ETF başvuruları ile ilgili karar vermesinin beklendiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Hafta sonu ve 16:00'dan sonra EFT ve FAST işlemleri yapanlar dikkat! Yüzde 50 fazla azami ücret uygulaması kaldırıldı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankaların hafta içi saat 16.00'dan sonra ve hafta sonları yapılan EFT/FAST işlemlerinde değişikliğe gitti buna göre; yüzde 50 fazla azami ücret uygulaması resmen kaldırıldı.

Müteahhitlerden ekonomik kriz isyanı! ‘Taleplerimiz karşılanmazsa iş bırakacağız!’

Hızla artan enflasyon ve günden güne büyüyen ekonomik krizden kamu müteahhitleri de etkilendi. Türkiye Kamu Müteahhitleri Platformu taleplerinin karşılanmaması halinde bir hafta iş bırakma eylemi yapacaklarını ifade etti.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Gram altında önümüzdeki iki hafta içinde büyük değişiklikler bekleniyor!

İslam Memiş'in son altın analizi ve önümüzdeki 2 haftalık beklentileri, altın piyasasıyla ilgilenen yatırımcılar için büyük bir değer taşımaktadır. Ancak, altın fiyatlarını etkileyen sayısız faktör olduğunu unutmamak gerekir ve bu sebeple geleceğe dair kesin tahminlerde bulunmak zordur.

Bakan Özhaseki açıkladı: 311 bin konut bir yıl içerisinde ortaya çıkacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesindeki kalıcı konutların daha hızlı inşası için yeni formülleri büyük ihtimalle de en geç bir hafta içerisinde yeni önerilerimizle mutlaka milletimize iletmiş" diye konuştu.

Twitter'a içerik üretiyorsanız bu habere mutlaka bakın! İsminiz ödeme listesinde olabilir

Twitter, yorum bölümüne reklam koyulması için hesabı onaylanmış kullanıcılara ödeme yapacak. Elon Musk, haberi bir tweet ile duyurdu. Ödemenin birkaç hafta içinde yapılacağını söyledi. İlk ödeme grubu için ayrılan para ise 5 milyon dolar olarak beyan edildi.

Ev sahibi olmayanlara 200 bin TL nakit desteği! Aile Bakanlığı müjdeyi verdi!

Ev fiyatlarındaki yükselişle mücadele eden hükümet, ev sahibi olmayan vatandaşlara yönelik büyük bir destek programı başlattı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geri ödemesiz olarak sunulan 200 bin TL nakit desteği, ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere büyük bir fır

Tarım Bakanı Kirişçi’den et yorumu: Et fiyatları yüksek”

Zam şampiyonu kuru soğan fiyatının bir hafta içinde düşeceğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, et fiyatlarının yüksek olduğunu belirtti. Bakan Kirişci, çiftçinin mali bakımdan iyi durumda olduğunu söyledi.

İspanya'da her 100 aileden 8'i ev ipoteğini veya kirasını zamanında ödeyemiyor!

İspanya'da her 100 aileden 8'inin ev ipoteğini veya kirasını zamanında ödeyemediği, 10 çocuktan 3'ünün de sağlıksız ev koşullarında yaşamını sürdürdüğü belirtildi.

Geçici işçilere müjde! Bakan Bilgin sonunda beklenen açıklamayı peş peşe yaptı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de geçtiğimiz günlerde geçici işçiler dosyasının hafta içinde TBMM gündemine alınacağını ve probleminin çözüleceğini söylemişti. Bakan Bilgin "Meclis'in kararıyla geçici işçiler sorunu da kapanıyor" dedi.

Bu bankada hesabı olanlar! Eğer bu hafta içinde bu işlemi yapmazsanız bakın neler olacak!

Bu bankada hesabı bulunan dikkatli olmalı! Bu hafta içinde işlem yaparsanız bakın neler olacak? Bankanın müşterileri için hazırladığı kampanya haberimizde...

hafta içi ev trendi Haberi

hafta içi ev trendi

Deprem korkusu, ev fiyatlarının pahalılığı ve şehrin gürültüsünden uzakta olmak gibi nedenlerle için bir dönem şehir merkezinin dışındaki yerlere göç eden İstanbullular yeniden şehrin yolunu tutuyor. Son yıllarda, hafta ortasında trafik eziyetine katlanmak istemeyen ve ekonomik durumu müsait olan İstanbullular şehrin merkezinde ev satın almak ya da kiralamak yoluna gidiyor. Özellikle son birkaç yıldır bu bu eğilimin yaygınlaşmaya başladığını belirten Century 21 Türkiye Franchise Geliştirme ve Projeler Genel Müdür Yardımcısı Sinan Şerioğlu, ''Şehir dışında yaşan insanlar buradaki evlerinden işyerlerine gidip gelmek için ve çocuklarının okulu durumundan dolayı-iyi okullar belli başlı yerlerde bulunuyor- hem fiziki hem de maddi olarak kayba uğradılar. Ulaşım çok büyük bir masraf olmaya başladı. Bunun üzerine son birkaç yıldır merkezde yer almak ya da kiralamak eğilimine...