25 / 04 / 2024

Hakan Peker ev

Hakan Peker ev

Kıbrıs The Savoy Ottoman Otel’de sahne alan Hakan Peker, Çiftlikte yaşayacağım, hayvanlar ve doğa ile iç içe olup kendime yeni bir hayat kuracağım. Kapım herkese açık” dedi.

Bu yıl da ev almak kolay olmayacak! Konuta erişim sorunu nasıl çözülür?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu sene de ev almanın kolay olmayacağına dikkat çekerek, konuta erişim sorunu için yapılabilecekleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev fiyatları düşebilir, kira fiyatları düşmez!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, 2024 konut piyasasını emlakkulisi.com için değerlendirdi. Yeni yılda satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl olacak? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

Sıfır ev alacaklara kritik uyarı! Fiyatlarda düşüş beklemeyin, pazarlıksız ev almayın!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, ev almayı düşünen vatandaşlar için önerilerde bulunarak dikkat çekici tavsiyelerde bulundu.

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Ev sahipleri ve kiracılara tebligat uyarısı: Arabuluculukta sakın gözden kaçırmayın! 

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kiracı ve ev sahibi arasındaki anlaşmazlıklarda arabuluculuk düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve tebligat detayına dikkat çekti. İşte ayrıntılar..

Konut fiyatları ne zaman düşecek? Uzman isim ev alacaklar için tek tek açıkladı! 

Ev alacak milyonlarca kişi fiyatların ne zaman gerileyeceğini merak ediyor. Mars Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konuyla ilgili konuştu. Peki konut fiyatları ne zaman düşecek?

Kirada yüzde 25'lik zam sınırında sona geliniyor! Ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek? Kiracılar siz de hemen bakın!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ev kiralarında azami yüzde 25 artış sınırı uygulamasında son aylara girildiğini belirterek, konutla ilgili konuştu. Peki ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek?

Emekliler artık ev değil sadece oda alabiliyor!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı yaptığı açıklamada AKP’den önce memurların emeklilik ikramiyesiyle 3 oda 1 salon ev alabildiğini, şimdi ise yalnızca 1 oda alabildiklerini dile getirdi.

Kiralık ev ararken bunlara dikkat edin!

TÜM Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan, kiralık ev ararken taşınmaz ticareti yetki belgeli emlak ofislerini seçmesinin hayati önem taşıdığını dile getirdi.

​Ev satın alırken dolandırılmayın! 

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan ev satın almayı veya kiralamayı düşünenlerin dikkat etmesi gerekenler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Mert Hakan Yandaş, Anadolu Yakası'ndan ev bakıyor!

Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, ailesi ile oturmak için ev bakmaya başladı. Emlakçılar ile görüşerek tesislere yakın bir ev istediğini söylediği ortaya çıkan yıldız isim rotasını Anadolu Yakası'na çevirdi.

Hakan Ural, Adanalı Barık ailesi için ev yaptırdı!

Adana'da maddi zorluk ve hastalıklarla boğuşan Barık ailesi, yıkık dökük evde yaşamaktan oyuncu sunucu Hakan Ural sayesinde kurtuldu. Yeni evlerine kavuşan Barık ailesi, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı....

Hakan Peker ev Haberi

Hakan Peker ev


Ünlü popçu Hakan Peker önceki akşam Kıbrıs The Savoy Ottoman Otel’de sahneye çıktı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre Peker, çiftlikte yaşayacağım, hayvanlar ve doğa ile iç içe olup kendime yeni bir hayat kuracağım. Kapım herkese açık” dedi.

'KİMSE BENİ HATIRLAMASIN'

Hakan Peker daha önce de 'Ben öldükten sonra bütün şarkılarım silinsin. Unutulmak istiyorum. Kimse beni hatırlamasın." şeklinde...