25 / 04 / 2024

Hakan Yalçın zemin etüdü

Hakan Yalçın zemin etüdü

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, deprem gerçeğinin tekrardan gündeme gelmesiyle birlikte binaların yapım standardına değindi. Yalçın, günümüzde insanların artık eskiye oranla daha çok bilinçlendiğini belirtti...

Yalçın Ata: Tasarım 9'uncu sanat haline geldi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Ülkemizde tasarım kültürü geliştikçe firmalar tasarıma daha fazla önem verir hale geldi" dedi.

Yalçınlar Group yeni projesi Batı Mahal'i tanıttı!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 150 villanın yer alacağı yeni projesini tanıttı.

Yalçın Menteş'in evine haciz geldi!

2013 yılında kangren olup bir bacağını kaybeden usta oyuncu Yalçın Menteş zor günler geçiriyor. Eski eşiyle birlikte yaşayan Menteş, biriken borçlarını ödeyemeyince evine haciz geldi, emekli maaşına el konuldu.

Süreyya Yalçın Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

TOKİ Dinar Konutları'nın zemin etüdü çalışmaları başladı!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Suçıkan Mahallesine yapılacak olan 152 adet konutların zemin etütlerinin başladığını, TOKİ ve Belediye iş birliği içerisinde bu alanda çok lüks binaların yükseleceğini söyledi.

Yalçın Sezen: Konut kredisinde alternatif oluşturuyoruz!

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, 2013 yılı sonunda sektörde 110 milyar 198 milyon TL olan konut kredisi hacminin 2014 yılının 3. çeyreğinde 119 milyar 760 milyon TL'ye ulaştığını belirtti.

Yalçın Kuşkan: Limanlar projesinin peşini bırakmayacağız!

Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Meclisi Grup Başkan vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Meclis üyeleri Nihat Değer, Orhan Tanış, Zafer Şimşek, İl Başkan Yardımcıları Faize Karakuş, ArzuTürkkal Enç ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yalçın, Nalan Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hakan Yalçın zemin etüdü Haberi

Hakan Yalçın zemin etüdü

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, deprem gerçeğinin tekrardan gündeme gelmesiyle birlikte binaların yapım standardına değindi. Yalçın, günümüzde insanların artık eskiye oranla daha çok bilinçlendiğini, kentsel dönüşüm projesi ile birlikte deprem yönetmeliğine uygun bina sayısının arttığını gözlemlediklerini belirtti. 


Büyükçekmece Gölü kıyısında inşaa ettiği ilk markalı konut projesi GölMahal Villaları ile dikkat çeken Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Geçtiğimiz günlerde Ege Denizi’nde gerçekleşen deprem bizlere ülkemizdeki deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı. Bilindiği gibi Türkiye topraklarının büyük bölümü  deprem riski altındadır. 2000’li yıllara baktığımızda binaların çoğunun deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmediğini ve depreme karşı dayanıksız olduğunu görüyorduk. Fakat yeni yürütmeliklerle birlikte hem daha güvenli binalar inşa edildiğini hem de tüketicinin bilinçlendiğini, bir yatırım yapacağı zaman uzun bir...