25 / 04 / 2024

Hakkari ve Muşta ulaşıma kapanan yollar

Hakkari ve Muşta ulaşıma kapanan yollar

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 28, Bitlis'te 34, Hakkari'de 15 ve Muş'ta 9 köyle halen ulaşım sağlanamıyor

Van, Bitlis, Hakkari ve Muş'ta 195 köy yolu ulaşıma kapandı!

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 66, Bitlis'te 74, Hakkari'de 30 ve Muş'ta 25 köyle halen ulaşım sağlanamıyor

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

İki şehirde 10 arsa satılacak!

Gaziantep ve Muş'ta yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Zabıta ve itfaiye eri olmak isteyenler buraya! Başvuru tarihini kaçırmayın

KPSS puanı olan ama atanamayan milyonlarca genç için yeni iş fırsatları doğuyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılan yeni ilanda, kadrodaki açığı kapatmak için itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdullah Abdullahoğlu tarafından kuruldu.

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta!

Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde satıştaydı.

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da iş arayanların dikkatine! Belediyeye 60 memur ve zabıta memuru alınacak! Tarihleri kaçırmayın

Fatih Belediyesi kadrolarındaki personel eksiğine çare bulmak için iş ilanı yayımladı. Belediye Başkanlığı’nın yayımladığı ilana göre; 60 düz memur alımı ve zabıta memuru belediye bünyesine katılacak. İlanla ilgili detaylar ise belli oldu. Alımlar KPSS puanına göre gerçekleşecek. İşte detaylar…

Hakkari ve Muşta ulaşıma kapanan yollar Haberi

Hakkari ve Muşta ulaşıma kapanan yollar

     İl Özel İdaresi ekiplerinin, yağışın etkisini yitirdiği bölgelerde, yolların ulaşıma açılması için başlattığı çalışmaların devam ettiği kaydedildi. 

     Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri de Van-Bahçesaray, Hakkari-Şırnak, Yüksekova-Dağlıca, Muş-Kulp ve Şemdinli-Derecik yollarında halen ulaşım sağlanamadığını, karla mücadele çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. 

     Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise bölgede kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis beklendiğini bildirerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. 

     Ayrıca, kar örtüsü ve artan sıcaklık nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ hadiselerine karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği ifade edildi. 

     Van Belediyesi Yol Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli 250 kişilik ekip de cadde ve ara sokaklarda biriken karların temizlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. 

     Ana arterlerdeki kar temizleme çalışmalarını tamamlayan ekipler, ara...