24 / 04 / 2024

hakverdi altuğ

hakverdi altuğ

Şereflikoçhisar Belediyesi gayrimenkul piyasasındaki durgunluğu aşmaya çalışıyor. Belediye, bölgeye yatırım yapacak olan iş adamlarına arsayı bedava verecek!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Visen Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visen Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Şenol ve Ferdan Kutlu ortaklığında kuruldu.

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Altuğ Sezerol, Turgut Öztürk, Onur İnan ve Şahin Kızılaslan ortaklığında kuruldu.

Hakverdi Yapı Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hakverdi Yapı Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hakverdi Yapı Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Roof Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Roof Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Onur Altuğ Sarızeybek tarafından kuruldu.

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Orkun Altuğ tarafından kuruldu.

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Hakverdi tarafından kuruldu.

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Altuğ ve Yasin Can Altuğ ortaklığında kuruldu.

Doğal gaz faturasıyla ilgili bilinmeyen detay! Bunu yaparsanız paranızın yarısı cebinizde kalıyor

Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açıldı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırmakta. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. İşte tüm detaylar...

Ysf Group Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Group Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Yusuf Altuğ tarafından kuruldu.

Yedisekiz Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedisekiz Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muhammed Altuğ İyigel tarafından kuruldu.

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Bitcoin daha önce bu rakamı hiç görmedi

Çakıldıktan sonra uzunca bir süre toparlanamayan Bitcoin, seyrini değiştirdi ve 40 bin dolarlık direnç bölgesinin üzerine fırladı. Bitcoindeki bu ivmeyi değerlendiren Kripto Para Uzmanı Altuğ İşler, Bitcoin yatırımcısını heyecanlandıracak öngörüsünü açıkladı.

hakverdi altuğ Haberi

hakverdi altuğ

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Ankara Şubesi Değerleme Uzmanı Bilge Kalyoncu, Şereflikoçhisar bölgesini www.emlakkulisi.com için analiz etti!



Şereflikoçhisar'ın Eti'lerden bu yana yerleşim birimi olduğu sanılmaktadır. Selçuklu ve Osmanlılar’dan beri yerleşim yeri olduğu muhakkaktır. Selçuklular döneminde ilçenin kuzeyinde ve güneyinde bulunan kaleler dolayısıyla “iki kale” anlamına gelen Koşhisar ismi verilmiştir. Daha sonra yörede mukim Şerefli aşiretinin ismine izafeten Şereflikoçhisar ismini almıştır.


Şereflikoçhisar, Kültür Bakanlığı’nın höyüklerde yaptığı araştırmalardan anlaşılacağı üzere, M.Ö. 3000 yıllarına kadar uzanan 5000 yıllık tarihi geçmişe sahiptir. Tuz Gölü ve Şereflikoçhisar genel...