18 / 04 / 2024

Haliç Metro Köprüsü konut fiyatlarını artırdı mı

Haliç Metro Köprüsü konut fiyatlarını artırdı mı

Fatih'te yüzde 33 artış Hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'ne göre Yenikapı semtinin bağlı olduğu Fatih'te satılık konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 33'ü buldu. Şubat 2014 Emlak Endeksi'ne göre Fatih'te ortalama metrekare fiyaü 2.667 lirayı buldu...

1915 Çanakkale Köprüsü ticarete can verecek!

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrasya ve Afrika coğrafyasının ticari kavşağı olacağını dile getirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatının son hali görüntülendi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kedi yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Kedi yolu tamamlandıktan sonra ana halatlar ile askı halatlarının montajının yapımına geçilecek.

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

1915 Çanakkale Köprüsü’nün son hali görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen yıl 18 Mart'ta temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Projedeki son durum havadan görüntülendi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum havadan görüntülendi!

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki yapılan çalışmaların bulunduğu bölgenin son hali drone ile havadan görüntülendi.

İşte Çanakkale 1915 Köprüsü'nün son hali!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği Çanakkale 1915 Köprüsü, 2023 yılında açılacak.Projenin temeli 18 Mart'ta atılmıştı.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son hali!

Boğaz’ın Tarihi Yarımada üzerinden çekilen fotoğrafında, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve henüz tabliyeleri yerleştirilmekte olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir gerdanlık gibi öne çıkıyor.

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım yarın bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım-onarım çalışmalarının yarın sabah tamamlanacağını bildirdi. Metrobüs yolunda gece saatlerinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları başladı!

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar pazartesi sabaha kadar sürecek. Haliç Köprüsü Edirnekapı-Mecidiyeköy istikametinde ana köprü beton bloklarla kesilerek anaköprü trafiği yan yola yönlendirildi.

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışması hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişi. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

Haliç Metro Köprüsü konut fiyatlarını artırdı mı Haberi

Haliç Metro Köprüsü konut fiyatlarını artırdı mı

GEÇTİĞİMİZ ay açılan Haliç Metro Köprüsü ulaşımı kolaylaştırmasının yanı sıra bölgedeki konutları da değerlendirdi... Fatih'te yüzde 33 artış Hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'ne göre Yenikapı semtinin bağlı olduğu Fatih'te satılık konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 33'ü buldu. Şubat 2014 Emlak Endeksi'ne göre Fatih'te ortalama metrekare fiyaü 2.667 lirayı buldu. Karalık konutların metrekaresi ise 13 lira. Beyoğlu'nda ise satılık konut fiyatları 5.000 lira ortalamasına geldi. Kiralık evlerde ise ortalama metrekare fiyatı 29 lirayı buldu. Yeni ulaşım projelerinin en çok değer kazandırdığı ilçelerden biri olan Kartal'da ortalama fiyat yılda yüzde 28 artarak 2.208 lira oldu. Kiralık evlerin metrekaresine ise ortalama 12 lira ödeniyor. 


Yeni Asya...