24 / 04 / 2024

haliç panorama ön talep

haliç panorama ön talep

Ön talebi toplandığı Haliç Panorama Gaziosmanpaşa projesinde inşaat çalışmaları 3 ay sonra başlayacak. Projede toplam 260 adet daire yer alıyor...

Altın fiyatları rekora hazırlanıyor! İslam Memiş 2500 lira deyip tarih verdi

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın fiyatları diğer emtialarda olduğu gibi küresel gelişmelerden etkileniyor. Son olarak Ortadoğu'daki savaş hali altın fiyatlarını etkiledi. İslam Memiş, gram altının 2500 lira olacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yıldırım tarafından kuruldu.

Katar Haliç'e de ortak oldu! 

Türkiye ile Katar arasında, Katar’ın İstanbul Haliç Altın Boynuz Projesi’ne yatırım yapmasına ilişkin bir anlaşma imzalandı. Fettah Tamince'nin ihalesini kazandığı projede yat limanı ve otel yatırımları yapılacak. 

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Artı Konsept Panorama'da 195 bin TL'ye 2+1!

Toplam 40 daireden oluşan Artı Konsept Panorama'nın 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. 

Hisar Panorama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar Panorama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 858 bin 232 TL sermaye ile bugün Sidar Tekin tarafından kuruldu.

İşte 3. Havalimanı'nın son hali!

3. Havalimanı'nın son hali dün binlerce metre yükseklikten görüntülendi. 3. Havalimanı'nın ilk etabının 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanıyor..

Gümüş Panorama'nın yüzde 20'si satıldı!

Uçar Grup imzası taşıyan Gümüş Panorama projesinin yüzde 20’lik kısmı satıldı. Esenyurt'ta inşa edilen projede daire fiyatları 254 bin TL’den başlıyor.

Göl Panorama yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Göl Panorama'nın yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Edirne Keşan TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Keşan Beğendik 456 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet standart konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

We Haliç, dönüşümün en iyi örneği olacak!

Türkiye’nin master planı olan ve çevre dostu yeşil bina sertifikalı ilk kentsel dönüşüm projesi We Haliç Gaziosmanpaşa’nın temelini atan Ilgın İnşaat, 3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ne de sponsor oldu.

haliç panorama ön talep Haberi

haliç panorama ön talep

Konutların ve ticari ünitenin yer alacağı Haliç Panorama Gaziosmanpaşa 'da 270 adat daire yer alıyor. Kahraman Yapı Yatırımları imzası taşıyan proje etaptan oluşuyor.


Gaziosmanpaşa Ordu Caddesi'ndeki eski binaların yıkımı ile gerçekleştirilen Haliç Panorama'da konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Proje 5 bin 150 metrekare arsa alanına sahip.


En küçük konut büyüklüğünün 55 metrekare olduğu Haliç Panorama Gaziosmanpaşa 'da en büyük konut büyüklüğü ise 150 metrekare.


Mart ayında ruhsatının alınacağı Haliç Panorama Gaziosmanpaşa 'da teslimler 2015 yılının ilk aylarında gerçekleşecek. Projede fiyatlar henüz belirlenmedi.


KYY İletişim Bilgileri

Tel : 0 212 615 66 67 

Faks: 0 212 615 66 22

www.kyy.com.tr

www.halicpanorama.com

Esra Nur...