29 / 03 / 2024

halil ergünün evi toprak kayması

halil ergünün evi toprak kayması

Anadolu Hisarı ’ndaki Göksu Tepe Sitesi ’ndeki villası kendisi uykudayken toprak kayması sonucu büyük hasar gören usta aktör Halil Ergün, ölümden döndü.

Cengiz Ergün: Manisa'yı baştan inşa ediyoruz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan 1 yılın değerlendirmesini yaptı. Manisa’nın 17 ilçesine en güzel hizmetleri ulaştıracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, yeni projelerinden bahsetti.

Ergün Turan: TOKİ'de balon yok, talep patlaması var!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konutta 'balon' oluştuğu söylentilerine cevap verdi. Başkan Turan, TOKİ'nin ürettiği konutlara, birçok bölgede büyük ilgi olduğunu vurguladı..

Ergün Turan: TOKİ Yunuseli Konutları Türkiye'nin gururu olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, mahalle kültürünün toplumun istediği bir kültür olduğunu ve 4 ilde bunu başlatacaklarını söyledi. Turan, Yunuseli konutlarının Türkiye’nin gururu olacağını kaydetti.

Mehmet Ergün Turan, Çankırı'daki kentsel dönüşümü inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve kurum yetkilileri, Çankırı Belediyesi tarafından planlanan Kentsel Dönüşüm Projelerini incelemek üzere Çankırı'ya geldi.

Mehmet Ergün Turan: 281 bin konut planlamamız var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi 'nin 5. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Turan Yunuseli'nde yapılacak konutların gurur kaynağı olacağını belirtti.

Cengiz Ergün Manisa imar planı çalışmalarını inceledi!

Öğrencilerle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa’da yaptıkları imar planı çalışmalarını inceledi.

Mehmet Ergün Turan: En yüksek bina TOKİ olmayacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon konut olduğunu ve artık şehirlerde dikey mimariden yatay mimariye geçeceklerini açıkladı.

Cengiz Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi imarı için nabız yokladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesindeki Hafsa Sultan Mahallesinde vatandaşlan dinleyerek gelen taleplere göre program yapılacağı müjdesini verdi.

Ergün Turan TOKİ indirim kampanyasına başvuranların sayısını açıkladı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için başlatılan indirim kampanyasına 33 bin 234 kişinin başvurduğunu açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: Bizde balon değil talep patlaması var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, konut sektörünün darboğaz yaşadığı ve balon oluştuğu yorumlarına “Bizde ciddi talep patlaması var” sözleriyle yanıt verdi. Turan, orta ve alt gelir grubu için inşa ettikleri konutlara yoğun talep olduğunu söyledi

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa ediyoruz!

Cengiz Ergün "Şehrimiz üzülerek beyan etmeliyim ki iyi planlanmadı. Dar sokaklar, hava ve güneş almayan mahalleler, depreme dayanıksız konutlar inşa edildi. Yaşam alanları düşünülmedi, insanın sosyal bir varlık olduğu göz ardı edildi" dedi

Ergün Turan: Şehir merkezleri sanayi sitelerinden arındırılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerin, dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden de arındırıldığını söyledi.

Cengiz Ergün: Manisa'da imara sil baştan başladık!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde partililerin İmar ile ilgili sorularını da yanıtladı.

halil ergünün evi toprak kayması Haberi

halil ergünün evi toprak kayması

Usta aktör Halil Ergün’ün Yaprak Dökümü dizisinden kazandığı birikimle aldığı Anadolu Hisarı’ndaki Göksu Tepe Sitesi’ndeki milyon dolarlık villası aşırı kar yağışının ardından yaşanan toprak kayması sonucu büyük hasar aldı. Ergün, geçen haftasonu 07.00’de yaşanan olay sırasında uykudaydı. Komşularının arayıp “Çabuk evden kaç” demesiyle 450 metrekarelik, Boğaz manzaralı evinden apar topar çıkan usta oyuncu, ölümden döndü. 


GÜNLERDİR EVE GİREMİYOR

Olay sonrası büyük panik yaşayan oyuncu, “Sitenin isnad duvarı yıkılmış ve aşağıya doğru kaymaya başlayınca benim bütün bahçem yıkıldı. Bütün zeytin ağaçlarım gitti. Aşağıda arabalar parçalanmış. Binalar hasar görmüş. Çok büyük tehlike atlattık. Bugün evdeki hasar tespiti yapılacak. Öğrendik ki, zemin aslında dolgu toprakmış ama bana bunu evi satarken söylemediler. Günlerdir tıpkı depremdeki gibi korkudan evime giremiyorum”...