20 / 04 / 2024

halil ibrahim akarsu bursa açıklamaları

halil ibrahim akarsu bursa açıklamaları

Akarsu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Akarsu Bursa'nın tarihsel dokusunu ve hanlar bölgesini ön plana çıkaracak Osmanlı mimarisine uygun konut ve iş yerlerini hayata geçirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye ile Halil Erdal tarafından açıldı. 

TİKA, El Halil kentindeki tarihi evleri restore ediyor! 

TİKA, El Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'nin çevresinde yer alan tarihi evleri restore etmeye devam ediyor. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Halil Sezai'nin oturduğu villa kiralığa çıkarıldı!

Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp eden şarkıcı Halil Sezai'nin oturduğu ev yeniden kiralığa çıkarıldı. Olaydan yaklaşık olarak  iki gün sonra villanın kapısına 'kiralık' yazısı asıldı.

Hamas'tan Harem-i İbrahim Camisi'ne asansör inşa edilmesine tepki!

Hamas Hareketi, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'ne "büyük bir asansör" inşa edilmesini öngören projenin, Batı Şeria'daki mukaddesatı tehdit ettiğine dikkat çekti...

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

halil ibrahim akarsu bursa açıklamaları Haberi

halil ibrahim akarsu bursa açıklamaları

Bursa'da 60 yıldan fazladır hizmet veren Akarsu İnşaat, Bursa'nın tarihi mekânlarının bulunduğu Osmangazi ilçesine bağlı Heykel, Setbaşı gibi merkezi yerlerde, kentin tarihsel dokusuna uygun konsept projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. Bursa'da inşaat sektörünün her geçen gün artış gösterdiğini belirten Akarsu, "Bursa'da çok katlı ve modern nitelikteki yapılaşmalar artık tüketiciler tarafından daha fazla ilgi görüyor. Fakat kentimizin aynı zamanda turizme odaklandığı son yıllarda tıpkı Prag örneğinde olduğu gibi Osmangazi'nin tarihi mekânlarının bulunduğu bölgelerde de nitelikli ve tarihsel dokusuna uygun, Osmanlı mimarisini ön plana çıkaracak yapılaşmaları hayata geçireceğiz" dedi. 


Bursa'nın tarihi mekanlarıyla kültür ve inanç turizminin gözde şehirlerinden birisi olduğunu ifade eden Akarsu, "Yerel yönetimlerimizin son yıllarda tarihe ve turizme ağırlık vermesiyle Bursa'ya olan ilgi daha da artmaktadır. Bursa inşaat sektörü olarak...