23 / 04 / 2024

Halis Toprak köşk konsolosluk

Halis Toprak köşk konsolosluk

Toprak Holding'in kurucusu Halis Toprak ile özdeşleşen Aslanlı Köşk, Fahri Konsolosluk oldu. TMSF tarafından RAMSEY'in sahibi iş adamı Remzi Gür'e satılan köşk, Gür'ün Güney Afrika Fahri Konsolos'u olmasının ardından konsolosluk binası oldu.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatları belli oldu mu? 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?

Fındık sezonuna kısa süre kalmasıyla birlikte üreticiler fındık fiyatlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatları belli oldu mu? 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Baykara tarafından kuruldu.

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toprak tarafından kuruldu.

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Borulday tarafından kuruldu.

Toprak Mahsulleri Ofisi açıkladı! Kırmızı mercimek alım fiyatı belli oldu!

Kırmızı mercimek hasadının tamamlanmasından sonra Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), mercimek alım fiyatını açıkladı. İşte detaylar!

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden son dakika açıklaması: TMO fındık alım fiyatları belli oldu! 1 Ağustos 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), son dakika fındık alımı fiyatlarını açıkladı. TMO'nun 2022 sezonu kabuklu fındık alım fiyatlarının ayrıntılarını ve alıma başlanacak tarihi belli oldu.

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Toprak Mahsulleri Ofisi kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatını açıkladı

Geçtiğimiz 30 Haziran'da buğday ve arpa alım fiyatlarına zam yapan Toprak Mahsulleri Ofisi, üreticinin hasat ettiği kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatını açıkladı. İşte detaylar...

Halis Özbalta Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Özbalta Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Halis Özbalta tarafından kuruldu.

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Topraköz İnşaat Dekorasyon Tadilat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topraköz İnşaat Dekorasyon Tadilat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Toprak tarafından kuruldu.

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Toprak Design Mimarlık Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Design Mimarlık Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Toprak tarafından kuruldu.

Halis Toprak köşk konsolosluk Haberi

Halis Toprak köşk konsolosluk


Toprak Holding'in kurucusu Halis Toprak ile özdeşleşen Aslanlı Köşk, Fahri Konsolosluk oldu. TMSF tarafından RAMSEY'in sahibi iş adamı Remzi Gür'e satılan köşk, Gür'ün Güney Afrika Fahri Konsolos'u olmasının ardından konsolosluk binası oldu.


2016 yılının başında hayata gözlerini yuman ünlü iş adamı Halis Toprak’ın bir zamanlar ikamet ettiği İstinye’deki Aslanlı Köşk Güney Afrika Fahri Konsolosluğu olarak kullanılmaya başlandı. Köşkün girişine “Güney Afrika Fahri Konsolosluğu İstanbul” tabelasının asıldığı gözlendi.



REMZİ GÜR HAZİRAN AYINDA KONSOLOS OLDU



Fahri Konsolosluk görevi, 2015 yılına kadar geçtiğimiz günlerde vefat eden Alarko Holding’in yönetim kurulu başkanı İshak Alaton tarafından yürütülüyordu. Fahri Konsolosluğu görevi 2016 Haziran ayında giyim markası RAMSEY’i de bünyesinde barındıran Gürmen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür’e verildi.






KÖŞK 2009’DA SATILDI


Halis Toprak tarafından 1977’de kurulan Toprak Holding’in yönetimine...