24 / 04 / 2024

Halit Dumankaya tutuklu mu

Halit Dumankaya tutuklu mu

Savcı, FETÖ’cü Dumankaya davasında iddianamesini tamamladı. Uğur Dumankaya ve Halit Dumankaya’nın aralarında bulunduğu sekiz kişinin 22,5 yıl hapsi isteniyor.

Dumankaya’nın patronlarına 22,5 yıl hapis istemi!

Savcı, FETÖ’cü Dumankaya davasında iddianamesini tamamladı. Uğur Dumankaya ve Halit Dumankaya’nın aralarında bulunduğu sekiz kişinin 22,5 yıl hapsi isteniyor.

Dumankaya’ya 22 yıl hapis istemi!

Kayyum atanan Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin bulunduğu 9'u tutuklu 63 şüpheli hakkında,yürütülen soruşturmada tamamlandı.

Dumankaya'dan ev alanlar için 2 senaryo!

FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Dumankaya İnşaat’ın sahibi ve ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya’nın tüm mal varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Dumankaya İnşaat: Biz de aldatıldık!

Bugün gazetelere Dumankaya Ailesi adına Halit Dumankaya tarafından verilen ilanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenildi. İlanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, "Hakkınızı helal edin, Biz de aldatıldık" denildi.

Halit Dumankaya tahliye edildi!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklanmıştı. Halit Dumankaya tahliye edildi..

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

Dumankaya'dan açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın Onursal Başkanı Halit Dumankaya, Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Semih Serhat Dumankaya gözlatına alındı. İşte Dumankaya İnşaat'ın basın açıklaması.

Dumankaya mı DKY mi?

Fikirtepe Haber Halit Dumakaya'nın oğlu Uğur Dumankaya'nın yönettiği ‘’Dumankaya İnşaat AŞ.’’ ve İbrahim Dumankaya'nın oğlu ALİ Dumankaya'nın yönettiği ’DKY İnşaat’ın kentsel dönüşüm bölgelerinde yaptıkları çalışmaları mercek altına aldı...

İbrahim Dumankaya, inşaat işçiliğinden zirveye uzandı!

İbrahim Dumankaya, ekonomik nedenlerle 1953'te Rize'den İstanbul' a geldi. İnşaatlarda çıraklık, ustalık, kalfalık derken 1963' te kardeşi Halit Dumankaya ile kendi şirketleri Dumankaya İnşaat'ı kurdu...

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Halit Dumankaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dumankaya Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya Teknoloji Anonim Şirketi, Ayla Dumankaya Pirinççi, Barış Değer Dumankaya, Halit Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya ve Uğur Dumankaya tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu

1.Dumankaya Spor Şenlikleri ödülleri sahiplerini buldu!

Dumankaya İnşaat tarafından siteler arası ilişkiyi güçlendirmek amacıyla düzenlenen 1.Dumankaya Spor Şenlikleri’nde ödüller sahiplerini buldu. Yarışmayı kazanlar ödüllerini Dumankaya İnşaat Onursal Başkanı Halit Dumankaya’nın elinden aldı…

Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi, Halit Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya tarafından Dumankaya İş Merkezi'nde kuruldu

Halit Dumankaya tutuklu mu Haberi

Halit Dumankaya tutuklu mu

Dumankaya'ya yönelik yürütülen soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tamamlandı. Hazırlanan iddianamede şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve babası Halit Dumankaya'nın da aralarında bulunduğu 63 isim şüpheli olarak yer aldı. Sabah Gazetesi'nden Nazif Karaman'nın haberine göre, Halit Dumankaya ve Uğur Dumankaya'nın da aralarında bulunduğu 8 şüphelisine 'FETÖ silahlı terör örgütü yöneticisi olma' suçu kapsamında 10 yıldan 22.5 yıla kadar, kalan 55 şüpheliye ise 'FETÖ ,silahlı terör örgütü üyesi olma' suçlamaları doğrultusunda 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Fezlekede, şirketin taşeron olarak iş yapan ya da mal satan bir kuruma hak edişinin yüzde 10'unun himmet ya da burs parası olarak zorla kestiği ifade edildi. Ayrıca fezlekede, "O kişi ya da şirket ödemeyi kabul ederse yüzde 10'a denk gelecek...