25 / 04 / 2024

halk gyo 2013 yılı karını ne zaman verecek

halk gyo 2013 yılı karını ne zaman verecek

Halk GYO, 2013 mali yılı kazançlarından başlamak üzere, her hesap yılı için net dağıtılabilir dönem karının, asgari %50 oranında bir tutarının nakit ya da bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılması şeklinde kar dağıtım politikasını revize etti...

Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı.

Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı.

Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı.

Halk GYO ilk çeyrekte 11 milyon TL net kâr elde etti!

Özkaynaklarını 1 milyar 641 milyon TL'ye taşıyan Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye yükseldi. Halk GYO’nun ilk çeyrekteki toplam hasılatı 21,6 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirket yılın ilk üç ayında 11 milyon TL net kâr elde etti.

Halk GYO'dan ilk çeyrekte 11 milyon TL net kar!

Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye kadar yükseldi. Halk GYO'dan ilk çeyrekte 11 milyon TL net kar elde etti.

Halk GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı.

Halk GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı.

Halk GYO finansal raporlarını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO finansal raporlarını yayınladı.

Halk GYO portföyünü zenginleştirdi!

3. havalimanı ve 3. köprü gibi milli projelerle büyüyen Türkiye, gayrimenkul sektöründe de devleşti. Halk GYO nitelikli ofis, konut ve otel projeleri ile portföyünü zenginleştirdi. Şirket, 2016'da 107.7 milyon TL kâr elde etti.

Halk GYO 2016 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2016 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Halk GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Halk GYO Panorama Plus'taki 2 bağımsız birimin değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Panorama Plus'taki 2 bağımsız birimin değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO 2016 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2016 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

halk gyo 2013 yılı karını ne zaman verecek Haberi

halk gyo 2013 yılı karını ne zaman verecek


Halk GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Yönetim Kurulunca,


I.  Şirketimizin mevcut Kar Dağıtım Politikasının Sermaye Piyasası Kurulu Seri II  No:19.1 sayılı Kar Payı Tebliği hükümleri çerçevesinde ve "2013 mali yılı kazançlarından başlamak üzere, her hesap yılı için net dağıtılabilir dönem karının, asgari %50 oranında bir tutarının nakit ya da bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılmasını" içeren ekli şekilde revize edilmesine,


II. Şirketimiz mevcut Bilgilendirme Politikası'nın ise Sermaye Piyasası Kurulu Seri II No:15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği hükümleri çerçevesinde ekli şekilde revize edilmesine,


III. Revize edilen ilgili  politikaların yapılacak ilk Genel Kurul'da onaya sunulmasına, 


oy birliği ile karar verilmiştir.



Bilgilendirme politikası için tıklayın

Kar dağıtım politikası için