19 / 04 / 2024

halk gyo acılıs fiyatı

halk gyo acılıs fiyatı

Yılın ilk halka arzı tamamlandı… İMKB’de düzenlenen törende “ilk işlem günü gongu” çalındı ve Halk GYO, “HLGYO” kodu ile işlem görmeye başladı

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri 600 milyon TL!

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değerini açıkladı. Bu kapsamda Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 600 milyon TL oldu.

Halk GYO Fatih Binası'nın değeri 86 milyon TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Fatih Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 86 milyon TL'yi aştı.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Halk GYO'nun 4 projesinin toplam değeri 10,2 milyar TL'ye yaklaştı!

Halk GYO, 4 projesinin 2023 yılının ilk 6 ayına ilişkin satış rakamları ile inşaat durumlarını açıkladı. Şirket, yılın ilk yarısında 4 projenin değerini 10 milyar 165 milyon 826 bin 823 TL olarak duyurdu.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Halk GYO'dan yılın ilk yarısında 17.8 milyon TL'lik kar!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Halk GYO, istikrarlı performansını sürdürerek, yılın ilk yarısında 17,8 milyon TL kâr elde etti ve aktif büyüklüğünü geçen yılın aynı dönemine kıyasla %5,43 oranında artırarak 3,7 milyar TL’ye taşıdı.

Halk GYO'nun esas sözleşme tadili tescillendi!

Halk GYO Esas Sözleşmesinin "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5 ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. Maddeleri tadil ve onay süreçleri tescillendi. 

Halk GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 31 Mart 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edilmiş olup, tescil ilanı 29 Nisan 2021 10319 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaylanan  "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri 29 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi. 

Halk GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Halk GYO Yönetim Kurulu toplantısında, yeni yönetim kurulu üyelerini seçti. Görev dağılımı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyuruldu.

halk gyo acılıs fiyatı Haberi

halk gyo acılıs fiyatı

Halka arz sürecinde 737 milyon 88 bin 356 TL ile yaklaşık 3 kat talep toplanan Halk GYO’nun 185 milyon 500 bin TL’lik nominal değerli paylarının tamamı halka arz edildi. 


İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda 22 Şubat 2013 Cuma günü Halkbank Genel Müdürü Süleyman ASLAN, Halk GYO Genel Müdürü Kazım ŞİMŞEK, Halk Yatırım Genel Müdürü Murat ÇETİNKAYA ve İMKB Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal YILMAZ’ın katıldıkları gong töreniyle, Halk GYO’nun payları İMKB’de işlem görmeye başladı. Törende konuşan Halkbank Genel Müdürü Süleyman ASLAN “Halkbank’ın bağlı ortaklığı olarak 2010 yılında kurduğumuz Halk GYO’nun halka arz sürecini başarıyla tamamladık, öncelikle emeği geçen herkese ve tüm yatırımcılara teşekkür ederiz. Halk GYO genç bir şirket olmasına rağmen güçlü sermaye yapısı ve portföyüyle yatırımcılara güven telkin etti diye düşünüyoruz....