19 / 04 / 2024

Halk GYO haziran ayı kar artışı

Halk GYO haziran ayı kar artışı

Halk GYO, Ocak-Haziran döneminde , geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 artış ile 23,3 milyon TL net kar açıkladı.

Halk GYO 2021'in ilk yarısında 26.6 milyon TL'lik kira geliri elde etti!

Halk GYO'nun 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporu, sorumluluk beyanı ve finansal raporu yayınlandı. 

Halk GYO mevcut sermayesini 1 milyon TL'ye çıkaracak!

Halk GYO, 2020 yılı kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı çerçevesinde, ortaklara verilecek bedelsiz payların dağıtımına 1 Haziran tarihinde başlayacak. 

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Halk GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

Mehmet Hakan Tercan, Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk GYO'nun 16 Nisan 2020 tarihli toplantısında, Adil Mahmut Eroğlu'nun 21 Haziran 2019 tarihindeki istifasının ardından Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Hakan Tercan'ın atanmasına karar verildi.

Halk GYO 20 Haziran'da kar payı dağıtımına başlayacak!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 20 Haziran'da kar payı dağıtımına başlayacağını bildirdi. 

Akfen GYO Haziran 2017 aylık yatırımcı raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO Haziran 2017 aylık yatırımcı raporunu yayınladı.

Halk GYO'nun 2016 olağan genel kurulu tescillendi!

Halk GYO'nun 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları dün 9360 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sermaye piyasası araçları ihracı ile ilgili olarak finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmeleri imzalandı.

Halk GYO komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini seçti. İşte Halk GYO'nun komite üyeleri..

Halk GYO'nun İFM'deki kulesi gayrimenkul sertifikasıyla satılacak!

İFM'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, ofis kulelerinden birini gayrimenkul sertifikasıyla satışa başlayacak. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, detayları paylaştı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı.

Halk GYO haziran ayı kar artışı Haberi

Halk GYO haziran ayı kar artışı



Halk GYO, 2015 yılı Ocak-Haziran dönemi mali verilerine ilişkin finansal raporunu açıkladı. 2014 yılını 61,3 milyon TL net kar ile kapatan Şirket, 2015 yılı Ocak-Haziran döneminde ise, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 artış ile 23,3 milyon TL net kar açıkladı. 938 milyon TL aktif, 845 milyon TL özkaynak ve yaklaşık 1,5 milyar TL gayrimenkul portföy büyüklüğüne sahip olan Halk GYO, ilgili dönemde önemli projelerinde sona yaklaşırken, yeni projeler için de adım attı. Dönem içerisinde en önemli projelerinden İstanbul Uluslar arası Finans Merkezi (IUFM) dahilindeki ofis bloklarının inşaat ruhsatını alan ve ilk turizm yatırımı olan Park Dedeman Levent Otel’in Dedeman Grubu’na teslimini gerçekleştiren Halk GYO, Şekerpınar Operasyon Merkezi projesinin tamamlanması ve Referans Bakırköy ile Eskişehir Panorama Plus konut...