19 / 04 / 2024

halk gyo istanbul finans merkezi

halk gyo istanbul finans merkezi

HALK GYO, ülkemizin en önemli projelerinden biri olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alan ofis ve ticari ünitelerden oluşacak karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

Halk GYO İstanbul Finans Merkezi projesinin inşaat ruhsatını aldı!

HALK GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) yer alan yaklaşık 33 bin metrekare yüzölçümlü arsası üzerinde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşacak karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

Halk GYO Finans Merkezi projesinin ruhsatı alındı!

HALK GYO, ülkemizin en önemli projelerinden biri olan İFM'de yer alan yaklaşık 33 bin metrekare yüzölçümlü arsası üzerinde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşacak karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

Halk GYO'nun hedefi 3 milyar TL büyümek!

Halkbank İştiraki Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yüzde 28'inin halka arzı için 13-15 Şubat'ta talep toplanacak...

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu. İşte Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının değerleme raporu...

Halk GYO İstanbul Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Bakırköy Binasının piyasa değeri 37 milyon TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamı için aylık toplam KDV hariç 198 bin 500 TL kira değeri takdir edilirken, KDV dahil satış değeri 43 milyon 660 bin TL oldu. 

Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının piyasa değeri 20 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Binanın aylık toplam KDV hariç kira değeri 111 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri ise 23 milyon 895 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO İstanbul Salıpazarı arsasının değeri ne kadar?

Halk GYO tarafından, İstanbul Beyoğlu, Kılıç Ali Paşa Mahallesi, 57 ada 15 numaralı parselde bulunan boş arsanın değerleme raporunu yayınlandı. 

Halk GYO komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini seçti. İşte Halk GYO'nun komite üyeleri..

Halk GYO'nun İFM'deki kulesi gayrimenkul sertifikasıyla satılacak!

İFM'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, ofis kulelerinden birini gayrimenkul sertifikasıyla satışa başlayacak. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, detayları paylaştı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı.

Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı.

Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı.

halk gyo istanbul finans merkezi Haberi

halk gyo istanbul finans merkezi

34 ve 46 katlı iki ofis kulesi ile 8'er katlı üç ticari binanın yer alacağı ve toplam inşaat alanının yaklaşık 410 bin m2 olacağı karma projenin tamamlanmasıyla birlikte Halk GYO, gayrimenkul portföy büyüklüğünün 4 milyar TL seviyesine yaklaşmasını bekliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO'nun ofis kuleleri, konseptleri itibariyle çağdaş ve İstanbul Finans Merkezi master planına uygun olarak Selçuklu motiflerinin yer aldığı özgün bir proje olarak öne çıkıyor. Halk GYO ofis kulelerinin yüksek bir ticari verimlilikte, büyüme projeksiyonlarına cevap verebilecek şekilde esnek bir yaklaşımla, iç konfor, enerji verimliliği ve diğer sürdürülebilirlik kriterlerine uygun olarak tasarlanması diğer öncelikler arasında. Dünyada benzer yüksek binalarda kullanılan en son teknolojilerle tasarlanması...