27 / 04 / 2024

halk gyo komite üyeleri

halk gyo komite üyeleri

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Denetimden Sorumlu Komite ve Riskin Erken Tespiti Komitesi için Mehmet Nihat Ömeroğlu'nun başkan, Adil Mahmut Eroğlu'nun üye olarka seçilmesine karar verdi. 

Halk GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte şirketin yönetim kurulu komite üyeleri...

Halk GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. Şirket seçilen kişilerin görev ve isimlerini KAP'ta yayınladı...

Halk GYO komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini seçti. İşte Halk GYO'nun komite üyeleri..

Halk GYO komite üyelerini belirledi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 17 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirdiği olağan genel kurul toplantısında komite üyeleri belirlendi. İşte komite üyeleri....

Halk GYO yönetim kurulu görev dağılımını yaptı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirketin 10 Nisan 2014 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında yönetim kurulu görev dağılımının ve komite üyelerinin seçiminin yapıldığını bildirdi...

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Halk GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Denetimden Sorumlu Komite için Raci Kaptan Kolaylı'nın başkan ve Fuat Gedik'in üye olarak seçilmesine karar verildi.

Halk GYO komite üyelerini görevlendirdi!

Halk GYO'nun  Denetimden Sorumlu Komite için  Raci Kaptan Kolaylı'nın (Bağımsız Üye)  "Başkan" ve Mehmet Tanrıverdinin "Üye" olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Halk GYO komite üyelerini belirledi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Denetimden Sorumlu Komite ve Riskin Erken Tespiti Komitesi için Mehmet Nihat Ömeroğlu'nun başkan, Adil Mahmut Eroğlu'nun üye olarka seçilmesine karar verdi. 

Halk GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. Halk GYO bu kararını KAP'ta açıkladı...

Halk GYO'nun 2016 olağan genel kurulu tescillendi!

Halk GYO'nun 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları dün 9360 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sermaye piyasası araçları ihracı ile ilgili olarak finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmeleri imzalandı.

Halk GYO komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini seçti. İşte Halk GYO'nun komite üyeleri..

Halk GYO'nun İFM'deki kulesi gayrimenkul sertifikasıyla satılacak!

İFM'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, ofis kulelerinden birini gayrimenkul sertifikasıyla satışa başlayacak. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, detayları paylaştı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı.

Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı.

Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı.

halk gyo komite üyeleri Haberi

halk gyo komite üyeleri

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) komite üyelikleri hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO Yönetim Kurulu'nun 22 Nisan 2019 tarihli kararı ile; Denetimden Sorumlu Komite ve Riskin Erken Tespiti Komitesi için Mehmet Nihat Ömeroğlu'nun Başkan ve Adil Mahmut Eroğlu'nun Üye olarak görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 22.04.2019 tarihli kararı ile; Denetimden Sorumlu Komite ve Riskin Erken Tespiti Komitesi için Sayın Mehmet Nihat Ömeroğlu'nun (Bağımsız Üye) "Başkan" ve Sayın Adil Mahmut Eroğlu'nun (Bağımsız Üye) "Üye"olarak görevlendirilmesine oy birliği ile karar...