24 / 04 / 2024

halkalı ted koleji

halkalı ted koleji

Türkiye’nin alanlarında sembol olan iki kurumu, Tema İSTANBUL’da buluştu. Türkiye’nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, yine Türkiye’nin en köklü ve en iddialı eğitim kurumu Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile anlaştı.

Küçükçekmece'deki TED Koleji'ne kira tespit davası: Mülk sahibi Casper, 'kira yeterli değil' dedi!

Küçükçekmece'de TED Koleji'nin yer aldığı binanın sahibi Casper, halihazırda koleje verdiği mülkten aylık aldığı 1 milyon 107 bin TL'lik kiranın yükseltilmesini talep etti. İşte merak edilenler...

TİM Towers standartları değiştirecek!

Timtaş İnşaat'ın 44 yıllık yapı sektörü ve alt yapı taahhüt deneyimi ile hayata geçen TİM Towers, İncek TED Koleji yakınında 142 metrelik iki kulesiyle yükseliyor. Proje, özel mimari anlayışıyla da dikkatleri çekiyor.

Alanya Oba mahallesine yeni imar yolları!

Alanya Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay Oba Mahallesi Karakocalı Caddesi TED Koleji çevresinde başlatılan imar yolları ve kavşak düzenleme çalışması tamamlandı.

Başiskele TED Koleji 29 Eylül'de açılacak!

Başiskele’de yapımı tamamlanan eğitim kompleksinde 28 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak TED Kocaeli Koleji’nin resmi açılışı bir gün sonra, yani 29 Eylül Salı günü yapılacağı açıklandı.

Başiskele TED Koleji'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçede devam eden eğitim yatırımlarını ekibiyle birlikte yerinde inceledi. Ayaz, “Başiskele zaten bu zamana kadar tüm sıralamalarda Kocaeli’de ilk sıralarda yer alıyor." dedi.

Tema İstanbul'un TED Koleji 2015-2016 ders zilini çalacak!

Avrupa yakasına Tema İSTANBUL çatısı altında ilk adımını atan TED ATAKENT Koleji, 2015- 2016 eğitim döneminde ders zilini çalacak.

TED Kocaeli Koleji 2015-2016 eğitim öğretim yılına hazırlanıyor!

TED Kocaeli Koleji'nin Başiskele’de kampus inşaatı sürüyor. Yeni dönemde öğrenci kabulü için çalışma ofisi de oluşturuluyor. Kolej; 2015- 2016 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

TED Koleji Avrupa yakasındaki ilk şubesini Tema İstanbul'da açacak!

Türkiye'nin köklü ve güzide kurumu TED Koleji geleneksel eğitim kalitesini, sembol proje Tema İstanbul çatısı altında ilk kez Avrupa'ya da taşıdı...

TED Atakent Koleji, Tema İstanbul'da yükseliyor!

TED Koleji geleneksel eğitim kalitesini, Tema İSTANBUL çatısı altında ilk kez Avrupa’ya da taşıdı. TED’in İstanbul’daki üçüncü, Avrupa Yakası’ndaki ilk koleji olan TED ATAKENT Koleji, gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL’da yükseliyor.

TED Atakent Koleji 2015-2016 öğretim yılında açılıyor!

Türkiyenin en köklü okullarından Türkiye Eğitim Derneği (TED) Koleji, İstanbul Atakent'te 80 derslikli yeni okulunu açıyor. TED Atakent Koleji, ilk ders zilini, 2015-2016 öğretim yılında çalacak..

TED Çorum Koleji açıldı!

Türk Eğitim Derneği (TED) Çorum Koleji dün düzenlenen törenle eğitime açıldı. Ayarık Bağları mevkiindeki TED yerleşkesinde gerçekleşen açılışa Vali Sabri Başköy ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de katıldı...

TED Denizli Koleji açıldı!

TED Denizli Koleji, eğitim ve öğretime başladı. TED Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, ülke sorunlarına duyarlı, yaratıcı çözümler sunan, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek için çaba göstereceklerini söyledi.

Urla TED Koleji açıldı!

Türkiye'nin köklü eğitim kurumlarından TED Koleji, Aliağa'dan sonra Urla Zeytinalanı'nda İzmir'deki ikinci şubesini açtı. Açılışa TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

halkalı ted koleji Haberi

halkalı ted koleji

TED’in yeni koleji, Tema İSTANBUL projesinin içinde kurulacak. TED Koleji, 2015–2016 öğretim yılında Tema İSTANBUL’da ders başı yapacak.


Türkiye’nin sektörlerinde en iddialı kuruluşları MESA, AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ ve KANTUR-AKDAŞ ortaklığı ile İstanbul Atakent’te yükselen Tema İSTANBUL, sunduğu eşsiz avantajlara bir yenisini daha ekledi. Dünyanın sayılı karma projeleri arasında gösterilen Tema İSTANBUL, sunduğu eğitim imkanları ile de rakipsiz olduğunu ortaya koydu. Tema İSTANBUL, köklü eğitim kurumlarından Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile uzun süredir yürüttüğü görüşmeleri sonuçlandırdı. TED, yapılan işbirliği anlaşması kapsamında,  yeni okulunu Tema İSTANBUL’da kurma kararı aldı. Tema İSTANBUL’da yaşayacak aileler, çocuklarını ülkenin en iddialı eğitim kurumu TED Koleji’nde okutma şansını yakaladı.


“Tema İSTANBUL’lu çocuklar TED Kolejli olacak”


Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye’nin master planlı ilk özel sektör projesini hayata...