20 / 04 / 2024

halkalı theme park fiyatlar

halkalı theme park fiyatlar

İstanbul Tema Park adres bilgileri krokili ve anlatımlı olarak haberimizin içinde yer alıyor. Proje; Halkalı Bölgesi'nde yükseliyor

Tema Park satılık!

Lokasyon olarak Halkalı 'da yer alan Tema Park satılık daire fiyatları bilgisi için projeye 0212 495 71 01 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz...

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Antalya'da Temmuz ayında açılıyor. Projenin tüm etapları tamamlandığında 4 milyar TL'lik yatırım olacağı öngörülüyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Disneyland’a rakip!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da kapılarını açacak ‘The Land of Legends Theme Park’ hakkında bilgi verdi. Tamince, yeni bir destinasyon yarattıklarını söyledi.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Temmuz'da açılacak!

Franco Dragone, eğlence dünyasının ihtişamını Land of Legends Theme Park ile Türkiye’ye taşıyor. The Land of Legends Theme Park, Türk turizminin başkenti Antalya’nın Belek beldesinde 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle misafirlerini bekliyor.

Arena Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Halkalı Arena Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Arena Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Halkalı Arena Park AVM bayramda kaçta açılır?

Halkalı Metro Park satış ofisi!

Halkalı Metro Park satış ofisi ile 444 10 08 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin bu yıl sonunda teslim edileceği projede yüzde 0,25 faizle 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Halkalı Metro Park satış fiyatları!

Halkalı Metro Park satış fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan proje 213 bin 800 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Halkalı Metro Park ödeme planı!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Halkalı Metro Park ödeme planı kapsamında 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Projenin bu yıl sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

Halkalı Arena Park AVM bayramda açık mı?

İstanbul Halkalı Arena Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Halkalı Arena Park AVM bayramda açık mı? Halkalı Arena Park AVM bayramda kaçta açılır?

Halkalı Metro Park satılık!

Halkalı Metro Park satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje konut, ofis ve home ofislerden meydana geliyor.

Halkalı Hayat Park İstanbul'da yaşam başlıyor!

Halkalı'da inşaatı devam eden HayatPark İstanbul projesinde daire teslimleri başladı. Bayrak-Alkan-Atamer konsorsiyumunun ikinci projesi olan HayatPark'ta bu ay sonunda yaşam başlıyor..

Halkalı Theme İstanbul Evleri satılık!

İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde yükselen Halkalı Theme İstanbul Evleri satılık daire tipleri: 1+1 , 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi...

Halkalı Tema Park ne zaman teslim?

Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Halkalı Tema Park ne zaman teslim?

Halkalı Hayat Park İstanbul nerede?

İçinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Halkalı Hayat Park İstanbul İstanbul nerede yer alıyor? Projedeki konut büyüklükleri 104 ile 151 metrekare arasında değişiyor.

halkalı theme park fiyatlar Haberi

halkalı theme park fiyatlar

Kantur, Mesa, Öztaş ve Aktaş'ın birlikte hayata geçirdiği Tema Park, 4 bin 26 konuttan meydana geliyor. İstanbul Tema Park adres açıklaması haberimizin devamında yer alıyor. 


Halkalı'da yükselen Theme Park projesinde konut alanları, alışveriş alanları, oyun alanları, eğlence alanları, ofis alanları bulunuyor. Tema Park Halkalı toplamda 250 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. 



3 milyar euroluk yatırım bedeliyle yükselen İstanbul Tema Park adres bilgileri şu şekilde, 


İstanbul Tema Park adres : Proje; Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da TOKİ arazisi üzerinde inşa ediliyor. Halkalı'daki Kanuni Sultan Süleyman Kalp Hastanesi geçildikten sonra dümdüz aşağıya doğru iniliyor. Proje; Terrace Tema ile Konsept Halkalı projelerine çok yakın alanda konumlandırılıyor. 


İstanbul Tema Park adres kroki:




Telefon: (212)  495 7101 

Kübra...