18 / 04 / 2024

halkbank kredi faizi destek

halkbank kredi faizi destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla, bankaca doğrudan esnaf ve sanatkarlara 2021'de kullandırılacak krediler ile önceki yıllarda kullandırılan kredilerden bakiyesi 2021'e devreden kredilere yüzde 50 faiz indirimi uygulanacak.

Halkbank’tan 1,5 Milyon TL konut kredisi imkanı! 

Konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar kredi maliyetlerine ilişkin son günlerde yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip ediyor. Bankalardan gelen kredi oranları da merak edilen konular arasında. Peki Halkbank’ın konut kredisi faizi ne kadar oldu?

Gayrimenkul kriziyle boğuşan Çin, beş yıllık mortgage oranlarını düşürdü!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen emlak kriziyle boğuşan Çin'de  5 yıllık kredi faizi oranı yüzde 4,20'den yüzde 3,95'e indirilirken ayrıca kurumsal krediler için referans olan 1 senelik faiz oranı da yüzde 3,45'te tutuldu.

Acıbadem Konakları'nda 1.99 faiz, 120 ay vade avantajı! Teslimler bir ay sonra!

Acıbadem Konakları'nda  ilk evini alacaklara özel 1,99 kredi faizi, 120 ay vade fırsatıyla konut satışları devam ediyor.

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Ev alırken fiyat mı? kredi oranı mı? önemli...

Konut kredisi faiz oranlarının yüksek olduğu bir dönemde çekilen konut kredisi, faizler düştüğü zaman yapılandırma süreci kapsamında kapatılır. Düşük kredi faizi üzerinden yeni bir konut kredisi açılır. Yapılandırma için en uygun zaman ne zamandır?

İlk kez ev alacaklara müjde! Kredi faizi netleşiyor, işte en çok konuşulan oran!

İlk kez konut alacaklara yeni kredi paketi geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İlk konut alımında kredi erişimini sağlıyoruz." demişti. Peki söz konusu kredide faiz oranı ne olacak?

Kredi kartı kullananlar dikkat! Faiz oranları tek tek hesaplandı! İşte kredi kartı faizi ve gecikme faizi...

Merkez Bankası faiz kararı perşembe günü açıklanacak. Eğer politika faizi yüzde 32-35 bandına çıkarsa kredi kartı faizlerinin nasıl olacağı merak ediliyor. İşte İşte kredi kartı faizi ve gecikme faizi...

Ticari kredi faizleri hem konutu hem taşıtı solladı! Ticari kredi faizi yüzde 38 sınırına dayandı! 

Ticari TL kredi faiz oranı, 1 Eylül haftasında hem taşıt hem de konut kredisi faizlerini solladı. İşte o rakamlar...

Kredi kartı kullananlara kötü haber! Artık kredi kartı kullanmak isteyeceksiniz! Kredi kartı gecikme faizi arttı!

Merkez Bankası faiz kararının beklentilerin üzerinde açıklanması üzerine piyasalar hareketlendi. Karar sonrası kredi kartı, kredi kartı gecikme faizi de aylıkta yüzde 2,81’e, yıllıkta ise yüzde 40,1’e yükseldi.

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Halkbank'tan dev kredi hamlesi!

Halkbank'tan konut almak isteyen ancak nakit sorunu bulunan vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. Halkbank dev kredi miktarını onaylama kararı aldı. Detaylar haberimizde...

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler dikkat! İhtiyaç kredisi faizi 26,5 puan arttı!

Bankacılık sektörü İhtiyaç kredi faizi TL mevduat faizindeki sert yükselişlerin etkisiyle yükseldi.  Menkul kıymet uygulamasının 10 Mart tarihinden itibaren uygulamaya alınması ile birlikte ihtiyaç kredi faizi 26.5 puan arttı.

halkbank kredi faizi destek Haberi

halkbank kredi faizi destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketince Esnaf ve Sanatkarlara Kredi Kullandırılmasına Dair Kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Esnaf ve sanatkarların finansman ihtiyaçlarının uygun koşullarda karşılanmasını amaçlayan karar 1 Ocak 2021'de yürürlüğe girecek.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; karar kapsamında, Halkbank tarafından Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (ESKKK) kefaletiyle veya doğrudan esnaf ve sanatkarlara kullandırılmış olup, bakiyesi 2021'e devreden krediler ile 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 döneminde (bu tarihler dahil) bankacılık usul ve esasları çerçevesinde Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliğine (TESKOMB) bağlı bölge birliklerine ortak olan ESKKK'lar kefaletiyle veya ESKKK'ların kefaleti olmaksızın, bankaca doğrudan esnaf ve sanatkarlara kullandırılacak kredilere 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 döneminde (bu...