27 / 04 / 2024

Halkbank polislere özel kredi

Halkbank polislere özel kredi

Polis haftasında her yıl kamu ve özel bankalar emniyet teşkilatı mensubu polisler için düşük faizli kredi kampanyaları düzenliyorlar.  Halkbank bu yıl da ''Kredi 155 İhtiyaç Kredisi' kampanyasını başlattı.

Halkbank'tan polislere özel yüzde 15 konut sigortası indirimi!

Halkbank emniyet mensuplarına özel ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Halkbank Kredi 155 İhtiyaç Kredisi'ni kullanan polislere özel yüzde 15 konut sigortası indirim yapılıyor.

Halkbank'tan emniyet mensuplarına özel kredi!

Halkbank, Polis haftasına özel emniyet mensuplarına; ister masrafsız, ister düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı! 1,5 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar hem kamu bankalarının hem de özel bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki kamu bankalarının konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte Ziraat, Vakıfbank, Halkbank'ın konut kredisi faiz oranları...

Halkbank'tan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük müjde. Verecekleri rakamı açıkladılar

Halkbank'tan ev sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlara yönelik çok güzel bir haber geldi. Banka tarafından ev almak isteyen vatandaşlara verilecek kredi miktarı açıklandı. 

Emekli maaşını Halkbank'tan alanlar acilen buraya baksın!

Halkbank, emekli müşterilerine özel avantajlarla dolu bir paket sunarak finansal destek sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Halkbank'tan flaş açıklama. Verecekleri para dudak uçuklattı

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi konusunda rekabet devam ediyor. Halkbank'ın kredi olarak vereceği parayı duyanların ağzı adeta açık kaldı.

Halkbank dev kampanya! 31 Ağustos 2023'E kadar süreniz var, dikkat hakkınız yanmasın!

​​​​​​​Halkbank'tan dev kampanya! Araç kiralama sektöründe özel fırsatlar sunan Halkbank, müşterilerine 500 TL ile 50.000 TL arasındaki peşin araç kiralama harcamalarını ücretsiz 5 taksite bölmeyi vaat ediyor.

Halkbank'tan uyguna ihtiyaç kredisi! Bu oranda bu kredi kaçmaz!

En cazip, ekonomik ve uygun fırsatlar sunan ihtiyaç kredisi Halkbank'tan geldi. Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası sunarak emeklilerin nakdi ihtiyaçlarına tatmin edici çözümler sunuyor. Emeklilere özel yürütülen bu kampanya fırsatından yararlanmak için bilinmesi gerekenler…

Halkbank'tan kamu çalışanlarına güzel haber! Hemen buraya bakın!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel avantajlar sunuyor! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, öğretmenlerden avukatlara, mühendislerden memurlara kadar her kesime özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank; Paraf Kadın'a özel kampanya ile giyim, kozmetik ve kuaför harcamalarında 100 TL ParafPara dağıtılacak. İşte ayrıntılar...

Halkbank'tan flaş açıklama geldi

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi yarışı devam ediyor. Halkbank tarafından öğrencilere yönelik önemli miktarda kredi paketi açıklandı. Halkbank öğrencilere 70 bin TL kredi verecek.

Halkbank müşterilerine anında 2000 TL ödeme! Bu kampanya kaçmaz!

Halkbank, müşterilerine özel yeni bir kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında müşterilere 2000 TL ödeme yapılacak! İşte detaylar!

Halkbank'tan bomba açıklama geldi. Halkbank'ın açıklamasını atlamayın

Kamu bankaları da özel bankalar gibi kredi kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank da vatandaşlarla kredi paketinin detayını paylaştı.

Halkbank'tan 18-55 yaş arası kadınlar için bomba kampanya! Kampanya detay ve şartlar!

Halkbank, acil nakit ihtiyaçları olan 18-55 yaş arası kadınlar için özel bir kredi programı başlattı. Program kapsamında sunulan kredilerde 1 yıl ödemesiz dönem bulunuyor.

Halkbank'tan flaş açıklama geldi.. Para verilecek bakmayan pişman olur

Halkbank tarafından kadınlar gününe özel önemli bir kampanya geldi. Halkbank tarafından kadınlara yönelik hediye ödemesi yapılacak.

Halkbank polislere özel kredi Haberi

Halkbank polislere özel kredi

Polis haftası her yıl 10 Nisan tarihinde kutlanmakla beraber genellikle düzenlenen kredi kampanyaları 30 Nisan tarihine kadar devam ediyor. Polis haftası sebebi ile  her yıl kamu ve özel bankalar emniyet teşkilatı mensuplarına özel kredi imkanı sunuyorlar. Bu yıl da Halkbank emniyet mensuplarına özel konut kredisi kampanyası başlattı. 

Halkbank'ın başlattığı ''Kredi 155 İhtiyaç Kredisi'' emniyet görevlilerine özel bireysel ihtiyaçları için 50 bin TL'ye kadar 48 ay kadar vadelendirme imkanı sağlıyor. 

Tutar ve Ödeme Koşulları
50 bin TL kredinizi aylık bin 472,51 TL taksit tutarı ile 48 ay vade ve  262,50 TL tahsis ücreti ödeyerek, yüzde 1,26 faiz oranı ile alma imkanınız olabiliyor. Ya da, aynı tutarı tahsis ücreti ödemeden, 48 ay vade ve bin 495,22 TL’lik taksit tutarlarıyla, yüzde 1,32 faiz oranıyla da kredi...