16 / 04 / 2024

halkbank toki indirim kampanyası

halkbank toki indirim kampanyası

TOKİ tarafından başlatılan ve 18 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecek olan “Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası” kapsamında Halkbank özel kredi sağlayacak. 

Halkbank'tan TOKİ ödemelerine yüzde 20 indirim!

Halkbank, TOKİ taksit ödemelerini şubelerinden yapan müşterilerine, TOKİ’ye olan borçlarını yüzde 20 indirim fırsatı ile ödeyebilmeleri için ihtiyaç duydukları finansmanı sağlayacağını duyurdu.

TOKİ indirim kampanyasına Halkbank'tan destek!

Halkbank, TOKİ'ye borçlarını tek seferde ödeyerek yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut alıcıları için TOKİ İndirim Kampanyası'm başlatıyor. Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal konuyla ilgili konuştu...

Halkbank TOKİ borçlarına yüzde 20 indirim uyguluyor!

Halkbank, TOKİ'ye borçlarını tek seferde ödeyerek yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut alıcıları için TOKİ İndirim Kampanyası'nı başlatıyor. Kampanya 19 Mart'a kadar devam edecek.

Halkbank’tan TOKİ borçlarına yüzde 20 indirim!

Halkbank, TOKİ’ye borçlarını tek seferde ödeyerek yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut alıcıları için TOKİ İndirim Kampanyası’nı başlatıyor. TOKİ İndirim Kampanyası’ndan yararlanmak isteyenler Halkbank şubelerine başvuruda bulunabilir.

TOKİ indirim 2015!

TOKİ indirim 2015 kampanyası için başvurular 23 Şubat Pazartesi günü başlıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve işyeri sahipleri borçlarını anlaşmalı bankalara ödeyerek başvuruda bulunabilecek.

TOKİ indirim bombasını patlattı: Yüzde 25 indirim için başvurular 21 Eylül'de başlıyor! İşte başvuru şartları...

TOKİ indirim kampanyasına ilişkin detaylar belli oldu. Bakan Özhaseki, 2022 yılı Haziran ayının sonuna kadar başlamış olanların, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasından faydalanabileceklerini söyledi. İşte kampanyanın detayları...

Halkbank Paraf’tan müjde! 31 Ekim’e kadar indirim fırsatı!

Halkbank müşterilerini sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan yeni kampanya göre Paraf kullanıcıları 100 TL indirim kazanacak. İşte detaylar…

Milyonlar bekliyordu! TOKİ indirim kampanyasının detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı TOKİ projesinin, peşin ödeme kampanyası başladı. Peki TOKİ’nin indirim kampanyasından kimler faydalanacak? İşte TOKİ indirim kampanyasının detayları.

10 soruda TOKİ indirim kampanyası 2022!

Geçtiğimiz günlerde 250 bin konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) indirim kampanyasının detaylarını da açıkladı. İşte 10 soruda TOKİ indirim kampanyası 2022...

TOKİ indirim kampanyası 2022 başladı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı TOKİ indirim kampanyası 2022 ile ilgili detaylar belli oldu. İşte TOKİ indirim kampanyası 2022 detayları...

TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman? TOKİ indirim kampanyası şartları nelerdir?

TOKİ indirim kampanyası gündemde yer alıyor. Vatandaşlar TOKİ indirim kampanyasına dair detayları bilmek istiyor. İşte o detaylar!

TOKİ indirim kampanyası nedir? 2022 TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ için yeni bir indirim kampanyası yapılacağını duyurdu. Peki TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ indirim kampanyası nedir? TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ indirim kampanyası 2022 yarın resmen açıklanıyor!

TOKİ Sosyal Konut 2022 kampanyasının ayrıntıları gelirken, çok önemli bir detay belli oldu. Müjde verildi, TOKİ indirim kampanyası 2022 yarın resmen açıklanacak! İşte ayrıntılar... 

Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti kaç TL? İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alıyor. Başvurular Ziraat Bankası, Halkbank şubelerinden yapılabilmektedir. İşte detaylar!

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021!

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Milyonların merakla beklediği TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021 belli oldu. Peki TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ indirim kampanyası 2021 detayları!

TOKİ indirim kampanyası 2021 detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ indirim kampanyası 2021 ne zaman başlıyor? İşte TOKİ indirim kampanyası 2021 detayları...

TOKİ indirim kampanyasından 11 bin 768 kişi yararlandı!

TOKİ tarafından 21 Nisan'da başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası dün sona ermişti. Kampanyadan 11 bin 768 kişi yaralandı. 

halkbank toki indirim kampanyası Haberi

halkbank toki indirim kampanyası

TOKİ ödemelerini Halkbank üzerinden yapan ve TOKİ’ye olan borcunu tek seferde kapatarak yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak isteyenler uygun ödeme koşullarıyla kredi için Halkbank’a başvurabiliyor.

 
TOKİ tarafından başlatılan yüzde  20 indirim kampanyası  18 Mayıs tarihine kadar devam edecek. TOKİ'nin indirim kampanyasından 2016 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri Halkbank üzerinden gerçekleştiren konut ve iş yeri sahipleri yararlanabiliyor. 

Halkbank'ın TOKİ İndirim Kampanyası, yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları ile 120 aya kadar vade imkânı sağlıyor.


Halkbank’ın TOKİ İndirim Kampanyası'yla bu yıl birçok ailenin, borcunu erken kapatarak tapu sahibi olmasını beklediklerini belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa ÇÖDEK şunları söyledi:
“Gelenekselleşen TOKİ İndirim Kampanyamızla her yıl binlerce aile borçlarını erkenden kapatarak, konut ve iş yerleri tapularına kavuşma imkânı buluyor....