25 / 04 / 2024

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.



TOKİ, 18 ilde 188 arsa için başlatılan satışlarda son tarih beli oldu. TOKİ, Yüzde 25 peşinat, 120 vade imkanıyla satışa sunduğu gayrimenküllerin son başvuru tarihi  19 Nisan olarak açıklandı. Başvuru yapanların lgilendiği son gayrimenküllerin açık artırması ise 21 Nisan'da yapılacak. 

ANKARA'DA SON FIRSAT

TOKİ'nin Ankara'da satışa çıkardığı Pursaklar’daki sosyal ve kültürel tesis, Ankara’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde, İstanbul’da TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece’de açık artırma usulü ile satışa sunulacak. 21 Nisan saat 10.00’da yapılacak olan açık artırmaya online olarak da katılım sağlanabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön