25 / 04 / 2024

TOKİ Haberleri

TOKİ Haberleri

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

TOKİ 19. bölge konutları planlanan zamanda teslim edilemeyecek!

TOKİ 19.Bölge'de konutların bu yıl Ağustos - Eylül arasında teslim edilmesi planlanıyordu.

Kayseri TOKİ'de emekli,dul ve yetimlerin ev başvuruları onaylandı!

Kayseri'de Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği'nin TOKİ'ye yaptığı ucuz taksitle ev başvurusu kabul edildi.

TESK Başkanı TOKİ'ye işbirliği çağrısında bulundu!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TOKİ kentsel dönüşüm bölgelerinde esnafa da yer verilmesi gerektiğine dikkati çekti.

Antalya Kepez Konutları'nda yangın çıktı!

Kepez'de açık unutulan elektrikli sobadan çıkan yangın, evi kül etti. Yangın anında evde kimsenin olmaması faciayı önledi. Yangın, dün sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi.

Akpınar'da yangın çıktı!

Akpınar TOKİ Konutları yolu üzeri Prestij sitesinde Sadık Ç'ye ait evde bilinmeye bir nedenden yangın çıktı. Evin yatak odasında başladığı öğrenilen yangını fark eden ev halkı hemen dışarıya çıkarak durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Toki, 240 ay vadeyle işyeri sahibi yapıyor!

Toki 35 İlde 182 Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Sunan Toki, 240 Ay Vade İle İş Yeri Sahibi Yapıyor. Toki 35 ilde 137'si iş yeri, 45'i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

Toki, Ürgüp'te yerel mimariye uygun konut yapıyor!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bölgeye özgü yapı malzemeleri kullanılarak, yöresel mimariye uygun 923 konut inşa ediliyor.Ürgüp'te yapımı süren konutların dış cepheleri, yörede bulunan "volkanik tüf doğal taş" ile kaplanıyor.

Toki inşaatından fosil çıktı!

Nevşehir'in Gülşehir ilçesindeki TOKİ inşaatı sırasında fosil yataklarına rastlandı. Yapılan kurtarma kazısında at, öküz, gergedan, fil, zürafa ve domuz gibi hayvanların atalarına ait fosiller bulundu.

TOKİ, ilk 6 ayda 27 hastane ihalesini gerçekleştirdi!

TOKİ, Sağlık Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında yılın ilk 6 ayında rekor sayıda hastane ihalesi gerçekleştirdi

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Yüksek kiralara TOKİ darbesi! Başvuru haberleri bile yetti!

Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 13 Eylül'den bu yana ev fiyatlarında düşüşü tetikleyen TOKİ konutları ucuz satışları ile piyasaya yön vermeye başladı.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Bolu’da dar gelirliler ev sahibi olacak!

Ev sahibi olmak isteyen Bolululara müjdeli haberleri peş peşe veren Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, TOKİ projesi için başvuruların başladığını söyledi.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

TOKİ Adana Buruk Alt Gelir kura sonucu 16.02.2018!

TOKİ Adana Buruk Alt Gelir kura sonucu 16.02.2018 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Ilıca 2. Etap TOKİ kura sonucu 3+1 daireler!

Ilıca 2. Etap TOKİ kura sonucu 3+1 daireler henüz belli olmadı. Ilıca 2. Etap TOKİ kura sonucu 3+1 daireler açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Haberleri Haberi

TOKİ Haberleri

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) gelir seviyesi orta ve alt seviye gruplarındaki vatandaşlar ve vatan savunmasında hayatını kaybeden şehit aile ve yakınlarına yönelik konut üretmeye devam ediyor. TOKİ, inşaatı biten yeni konutları cüzi bir bedel karşılığında satışa çıkardı. Toplu Konut İdaresi son olarak aylık 1442 lira taksitle ve 240 ay vadeyle Aksaray'ın Ağaçören ilçesinde, 73 Adet Konut satış projesinin detaylarını açıkladı. 

Söz konusu proje kapsamında üretilen konutlar, Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri’ne özel satışa sunulacak.

TOKİ'nin Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri için inşa ettiği konutların bedelleri 384 bin 786 lira ve peşinat olarak yüzde 10 bedel alınacak. Bu da ortalama 40 bin liraya denk geliyor. Geriye kalan tutar 240 ay vade (20 yıl) içerisnde ödenecek.

İşte TOKİ'nin yaptığı satışla ilgili bilmeniz gereken detaylar...

TOKİ...