24 / 04 / 2024

Haluk Eyidoğan istanbul depremi açıklaması

Haluk Eyidoğan istanbul depremi açıklaması

TBMM'ye sunulan İstanbul'un deprem raporunda korkutan ayrıntılar gözler önüne serildi. Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, raporu değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'daki kentsel dönüşümü merkezi yönetim ve yerel yönetimle sürdüreceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve dönüşümün kararlı bir şekilde sürdürüleceğinin altını çizdi.

Beklenen İstanbul depremi 11 şehri etkileyecek! Deprem Bilimci tek tek açıkladı: Bu bir bölge depremi olacak!

Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, beklenen İstanbul depreminin 11 şehri etkileyeceğini açıkladı. Peki bu iller hangileri? İşte deprem uzmanının o son dakika açıklaması...

Türkiye'de 120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve ayrıca, Jeofizik Mühendisleri Odası iş birliği ile Kartal’da ‘Deprem ve Kentsel Dönüşüm Paneli’ düzenlendi. Panelde, konuşan Prof. Dr. Eyidoğan, “120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, acilen dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon riskli konut olduğunu hatırlatarak, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu Yakası'nda 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını duyurdu.

Büyük İstanbul depremi 7 şehri vurabilir! Uzman isim tarih verdi, peş peşe açıkladı! 7'den büyük...

Jeofizik mühendisi deprem bilimci Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul depremi hangi şehirleri etkileyecek? 

Marmara Denizi'nde Tehlike: Korkutan deprem riski!

Marmara Denizi'ndeki Kuzey Marmara fayının büyük bir deprem riski taşıdığını söyleyen Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, yapılan çalışmalara göre 2016-2030 arasında İstanbul ve Marmara çevresindeki 7 il ile 50 ilçenin yüzde 50 oranında etkilenebileceğini belirtti.

İndirim geldi... O bölgede yaşayanlar sadece 1 TL'ye ödeyebilecek

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim haberleri de peş peşe geliyor. Mersin’ın Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere de askıda pide uygulamasının devam edeceği ve ücretsiz dağıtılacağını ifade etti. 1 TL'ye de ihtiy

İstanbul'da 3 milyon 500 bin kişi kötü zeminde yaşıyor!

İstanbul'da zemini kötü bölgeler, kent genelinin yüzde 15'ini kapsamıyor. Fakat bu alanlarda milyonlarca kişi yaşıyor. 3 milyon 500 bin kişinin kötü zeminde yaşadığı açıklanırken, Jeolog Prof. Dr. Haluk Eyidoğan acilen yeni imar planlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Asil Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Asil Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Salih Eyidoğan tarafından kuruldu.

Büyük Marmara depreminde son dakika! Resmen tarih verildi...

Son günlerde Türkiye genelinde ve Marmara Bölgesi'nde sık sık meydana gelen küçük şiddetlerdeki depremler, büyük İstanbul depremini akıllara getirdi. Peki bu küçük depremler büyük İstanbul depremini tetikler mi? Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, detaylı açıklamalarda bulundu.

Marmara depremi yaklaşıyor! Önlem almak şart!

Türkiye'nin bazı bölgelerinde dün meydana gelen depremden sonra akıllara beklenilen İstanbul depremi geldi.  Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Haluk Eyidoğan yaşanan depremlere ilişkin açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ne yapıldıysa biz yaptık!

Metrobüsün de kendi dönemlerinde hayata geçirildiğine değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu andaki yönetim bir metrobüs daha yapmış değil." dedi.

Haluk Eyidoğan istanbul depremi açıklaması Haberi

Haluk Eyidoğan istanbul depremi açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkan Tayfun Kahraman ile Avcılar ve Esenler ilçelerinden bir heyetle TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’na İstanbul’un deprem raporunu sundu.

Raporda, İstanbul’da 1999 Marmara depreminden önce yapılmış olan 790 bin binadan 194 bininin riskli olduğu ve olası 7.5 büyüklüğündeki depremde bu binaların orta ve üstü hasar görmelerinin öngörüldüğü ifade edildi. Sözcü'de yer alan habere göre; İBB Deprem Bilim Kurulu üyesi Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, rapora ilişkin açıklamalarda bulundu.

“ÖNÜMÜZDEKİ 25 YILDA 7 VE DAHA BÜYÜK BİR DEPREM OLMA OLASILIĞI YÜZDE 60 DİYORUZ”

Raporu değerlendiren Haluk Eyidoğan, şunları kaydetti:

- 7.5 büyüklüğünde bir deprem eğer İstanbul kıyılarına yakın bir noktada olursa ne olur? 15 bine yakın vatandaşımızın can kaybından bahsediyoruz, 8...