19 / 04 / 2024

haluk levent kira yardımı

haluk levent kira yardımı

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, kira sorunu yaşayan 500 öğrenciye 6'şar bin TL kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Haluk Levent 25 milyon TL'ye şirket kurdu! 

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu. Haluk Levent, 25 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenecek. İşte ayrıntılar...

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 25 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Levent, Hüseyin Küçük, Aytül Anlar ve Tarık Altun ortaklığında kuruldu.

Haluk Levent duyurdu! Ahbap’tan üniversite öğrencilerine burs! İşte burs şartları!

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent’ten üniversite öğrencilerini sevindiren haber. Ahbap, öğrencilere burs verecek. İşte detaylar!

Gündemden düşmeyen Ahbap'tan bir yeni yardım daha! Acil bakın!

Rock müzik sanatçısı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği depremde ebeveynlerini kaybeden üniversite öğrencilerine aylık 5 bin lira burs verecek.

Haluk Levent açıkladı! Ahbap Derneği'nden depremzede öğrencilere 5 bin TL burs desteği! İşte detaylar...

Haluk Levent, “Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin TL burs verme kararı aldık” açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Haluk Levent beklenen açıklamayı erken yaptı. Ahbap'ta toplanan paralara el mi konulacak?

Haluk Levent dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra sosyal medyada çeşitli iddialar gündeme getirildi. Açıklama erkene çekildi.

Ahbap’ta çalışmak isteyenlere peş peşe müjde! 2023 Ahbap personel alımı gerçekleştirecek! Başvuru ekranı burada!

Haluk Levent’in kurucusu olduğu ve açıldığı ilk günden bugüne yardıma gereksinimi olan kişilere yardım ulaştıran Ahbap Derneği, personel eksikliği bulunduğunu ve personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne depremzedeler için yapılan bağışların 1 milyar lirayı geçtiğini açıkladı.  "Biz yeteri kadar yardım aldık" diyen ünlü şarkıcı, "Yardım etmek isteyenler AFAD’a yollasın" ifadelerini kullandı.

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı!  850 milyon TL...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin depremzedeler için topladığı yardımların nasıl kullanılacağını tek tek anlattı. Arkasına kendisine destek veren ünlü isimleri alan Levent, deprem bölgesine 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları...

Ahbap Derneği 500 öğrenciye kira yardımı yapacak!

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, kira sorunu yaşayan 500 öğrenciye 6'şar bin TL kira yardımı yapılacağını açıkladı.

haluk levent kira yardımı Haberi

haluk levent kira yardımı

Türkiye genelinde öğrencilerin barınma sorunu gittikçe büyüyor. Ev bulmayan veya buldukları evin kirasını ödemekte zorlanan öğrenciler sokaklarda kalıyor. T24'te yer alan habere göre; Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, yükselen kira fiyatları ve yurt sıkıntısı sebebiyle barınma sorunu çeken ve eylem yapan üniversite öğrencilerine destek vereceklerini dile getirdi.

Levent Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Üniversiteli kardeşlerim! Kaldığınız evin kirasını ödemekte zorlanıyorsanız, geçici olarak kaldığınız yer ekonomik durumunuzu zorluyorsa,kaldığınız yurt pahalı ise Ahbap Derneğine başvuran ilk etapta 500 öğrenciye 6’şar bin TL ödeyeceğiz. Başvurular yarın." açıklamasını yaptı.

Üniversiteli kardeşlerim!
Kaldığınız evin kirasını ödemekte zorlanıyorsanız, geçici olarak kaldığınız yer ekonomik durumunuzu zorluyorsa,kaldığınız yurt pahalı ise Ahbap Derneğine başvuran ilk etapta 500 öğrenciye 6’şar bin TL ödeyeceğiz.
Başvurular yarın.

— Haluk Levent (@haluklevent)