27 / 04 / 2024

Haluk Okutur kimdir

Haluk Okutur kimdir

Yola 2002’de 3 ortakla ve 10 bin dolarlık sermaye ile çıktıklarını söyleyen Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, bugün 500 milyon dolar ciro yapan bir işletmeye dönüştüklerini anlattı.

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezun olmuştur? İbrahim Haluk Öğütçü evli mi?

İbrahim Haluk Öğütçü kimdir? İbrahim Haluk Öğütçü hangi mesleği yapıyor? İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezundur? İşte detaylar!

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Haluk Dinçer kimdir?

Haluk Dinçer kimdir? Haluk Dinçer’in mesleği nedir? Haluk Dinçer nereden mezundur? İşte detaylar!

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Büyükbaş kimdir? Haluk Büyükbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Haluk Büyükbaş'ın biyografisi...

Kernel & Roast dünya çapında 300 mağaza daha açacak!

Simit Sarayı'nın kurucularından olan Haluk Okutur Londra'da gurme market açtı.Okutur, Kernel & Roast markasıyla yurtdışında zincir mağazaya yönelik ilk adımını atmış oldu.Haluk Okutur yeni hedefinin ise, Kernel & Roast'u dünyaya yaymak olduğunu söyledi...

Kernel & Roast mağazasının ilki Londra'da açılacak!   

Simit Sarayı'nın kurucularından Haluk Okutur, yeni girişimini devreye alıyor. Gurme ürünlerin sunulacağı 'deneyim marketi' olarak tasarlanan 'Kernel & Roast' mağazalarının ilki ağustosta Londra'da açılacak. Okutur, "Beş yılda 10 ülkede 500 mağaza açmayı planlıyoruz" diyor.

Haluk Okutur Londra'da Kernel And Roast mağazasını açacak!

'Simit Sarayı' markasının temelini atan isim olan İş insanı Haluk Okutur,  Ekim ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da "Kernel And Roast" adında üst segmente hitap eden bir mağaza açmaya hazırlanıyor..

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Haluk Büyükbaş kimdir?

Haluk Ekinci kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Ekinci kimdir? Haluk Ekinci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Ekinci, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Haluk Ekinci..

Haluk Refet Işıtman kimdir?

2010 tarihinden bu yana PERA GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Haluk Refet Işıtman; University of Wisconsin’den mezun olmuştur. İşte Haluk Refet Işıtman'ın özgeçmişi...

Haluk Sur kimdir?

1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği'ni bitiren, 1981 yılında NATO bursuyla University of Washington'da Çevre Mühendisliği alanında çalışmalar yürüten Haluk Sur'un özgeçmişi şöyle...

Haluk Okutur kimdir Haberi

Haluk Okutur kimdir

Türkiye’de 320 mağazasında günde 650 bin kişiye satış yaparak yıllık 500 milyon dolarlık ciro büyüklüğüne ulaşan ve 17 ülkede 70’i aşkın mağazası aracılığıyla simidi kilogramı 18 dolardan ihraç eden Simit Sarayı, Türkiye’den sonra hisselerinin bir kısmını Londra’da bir kısmını da ABD’de halka açacak. 


Türkiye’de 1 TL’lik satış fiyatı ile piyasadaki en ucuz gıda ürünü olarak bilinen simit, ABD’de 1.5 dolar, İngiltere’de 1.5 paund ve AB ülkelerinde 1.5 euroya satılıyor. 


İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği ‘Çarşamba Toplantısı’nın konuğu olan Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, 2002 yılında 3 ortağın 10 bin dolar sermaye ile İstanbul’da Boğaziçi Üniversitesi’nin karşısındaki bir dükkanı tutarak başlattığı Simit Sarayı serüveninin, günümüze 320 şube ve 8 bin 600 kişiyi istihdam eden 500 milyon dolarlık ciroya sahip...