16 / 04 / 2024

hamam bahar korçan

hamam bahar korçan

Tarihi Çemberlitaş Hamamı, 2 milyon Euro yatırımla hamamın yanı sıra spa merkezi özelliği de kazanacak. Personel kıyafetlerini ünlü modacı Bahar Korçan tasarlayacak.

Bahar geldi; domates, salata, biber fiyatları yarı yarıya düştü! İşte hal fiyatları...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde, baharın gelmesiyle birlikte hareketlilik başladı. Havaların ısınmasıyla beraber hale gelen ürün miktarında artış yaşanırken, ürünlerin fiyatları da neredeyse yarı yarıya düştü.

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

İkinci el otomobillerde bahar ve bayram zammı! En çok satılan modeller şaşkına çevirdi

İkinci el otomobil pazarında bayram hareketliliği başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve baharın gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında dikkat çeken hareketlilikler gözleniyor. Sıfır otomobillerde yaşanan arz sorunu ve yüksek fiyatlar pazarı hızlandırdı. İşte detaylar..

Tarihi Roma Hamamı sit alanında yıkım başladı!

Tarihi Roma Hamamı’nın kazı çalışmaları yapılırken sit alanındaki yapıların yıkımı tek tek gerçekleştirildi. Sadece Bülent Doğan’ın işlettiği tesislerde yıkım başlamadı...

Bursa'daki 614 yıllık hamam restorasyon bekliyor! 

Bursa'da 614 yıllık hamam harabeye döndü. Restorasyonu için Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne başvuran mahalleli, hamamın bir an önce restore edilmesini istiyor.

Evlerde bahar havası: Küçük detaylar büyük sonuçlar!

Şimdi baharı evlere davet etme zamanı. Bunun için evi baştan dekore etmeye de gerek yok üstelik. Küçük dokunuşlarla, evlerimizde ışığa, doğaya daha çok yer açan, enerjisi yüksek bambaşka bir atmosfer yaratabiliriz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yenimahalle'ye vizyon yakışır!

Yenimahalle mitingine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamamönü, Hacıbayram, İtfaiye Meydanı, Ulucanlar ve Kale'yi  şehrin cazibe merkezi olarak inşa edildiğini söyledi.

Vep İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vep İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Erdoğan tarafından kuruldu. 

Çekmeköy konut piyasasında ikinci bahar yaşanıyor!

Anadolu yakasının yıldızı Çekmeköy, metro hattı ve Kuzey Anadolu Otoyolu projesiyle ikinci baharını yaşıyor.

AGT, Concept Parke Serisi ile baharı evinize taşıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni “Concept Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve ağaçların dokusundan birebir ilham alınarak tasarlanan seri, evinizde bahar havası estirecek.

216 Bahar projesi Haziran'da teslim!

216 Bahar projesinden ev almak isteyenler, yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olabiliyor. Pek çok kampanyaya imza atan 216 Yapı, 216 Bahar projesi için üç ödeme seçeneği sunuyor. Tek blokta 56 daireden oluşan projenin, Haziran 2017’de teslim edilmesi hedefleniyor.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen danışman kadrosu ile çalışan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.

Hamamönü'ndeki tarihi 2 binanın restorasyonu hakkında yeni iddia!

Hamamönü’nde korku saçan metruk binanın sahiplerinden Prof. Uluçam “Daha dün oradaydım” derken, muhtar Adalı yalanladı: 1 yıldır gelmiyor.

hamam bahar korçan Haberi

hamam bahar korçan

İSTANBUL'UN önemli turistik sembollerinden biri olan Çemberlitaş Hamamı, 2 milyon Euro yatırımla sağlık merkezine dönüştürülüyor. Hamamın işletmeci şirketi Çemberlitaş Hamam İşletmeciliği'nin ortaklarından Ruşen Baltacı, 425 yıllık hamamı günlük sağlık merkezi olarak hazırladıklarını söyledi. Değişimle birlikte personel sayılarının artacağını, personel içinde sağlık ekibinin de olacağını kaydeden Baltacı, personelin kıyafetlerinin ise ünlü modacı Bahar Korçan tarafından hazırlanacağını belirtti.


ÜNİVERSİTE DESTEĞİ


KORÇAN'IN bu iş için para talep etmediğine işaret eden Baltacı `Bize `birinin bu işe el atması lazım' dedi. Bugüne kadar gelin beraber çalışalım diyen bir hamam olmamış' dedi. Baltacı, personel sayılarının projeyle birlekte 30'dan 70'e çıkacağını ifade etti. Proje için İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Hidroloji ve Klimatoloji Kürsüsü...