19 / 04 / 2024

hamdi akın akfen payları

hamdi akın akfen payları

Akfen GYO'nun Akfen Holding'e ait bin adet A grubu ve bin adet D grubu imtiyazlı payları Hamdi Akın'a devredildi.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Akfen Holding'ten iki yeni şirket! 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, iki yeni şirket yatırımına imza attı. Akfen Holding, Şişli'de toplam 82 milyon 761 bin 692 TL'ye iki yeni şirket kurdu. İşte o iki şirket ile ilgili merak edilenler... 

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Hamdi Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamdi Akın'ın biyografisi...

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

hamdi akın akfen payları Haberi

hamdi akın akfen payları

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) imtiyazlı pay devri hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO'nun Akfen Holding'e ait bin adet A grubu ve bin adet D grubu imtiyazlı payları, bu paylara ait yönetim kontrolünün dolaylı nihai sahibi olan Hamdi Akın'a devredildi. Hamdi Akın'ın söz konusu paylarla yönetim kontrolü doğrudan kontrole dönüşmüştür.

Akfen GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin Akfen Holding' e ait 1000 adet A grubu ve 1000 adet D grubu imtiyazlı payları, bu paylara ait yönetim kontrolünün dolaylı nihai sahibi olan Hamdi Akın'a devredilmiş olup, Hamdi Akın'ın söz konusu paylarla yönetim kontrolü doğrudan kontrole...